Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 03/12/2023 | 10:04 h
 • SuperMes. Catalunya en Miniatura
 • SuperMes. Castell de Castelldefels
 • SuperMes. Curs d'iniciació a l'escalada

  + 1

 • SuperMes. Cartell promocional

El Baix Llobregat, referent del turisme familiar el mes d'abril!

31/3/2022

Des de l'Ajuntament d'Abrera ens fem ressó, un any més, de la campanya 'El SuperMes' del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, organitzada pel mes d'abril. Tots els caps de setmana del mes d’abril, les famílies amb infants podran gaudir d'una oferta turística dissenyada a la seva mida, amb més de cent activitats familiars d’oci, cultura i gastronomia a la comarca.


Ja és aquí el SuperMes del Baix Llobregat, la campanya impulsada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat, que proposa durant els cinc caps de setmana del mes d’abril, activitats familiars d’oci, cultura i gastronomia a la comarca amb descomptes especials. Des de l'Ajuntament d'Abrera volem impulsar i fer difusió, un any més, d'aquesta campanya organitzada pel mes d'abril. 

 

Entre les activitats del SuperMes d’enguany, destaquen les Coves de Montserrat, els Espais Naturals del Delta del Llobregat, els Museus de Martorell, Catalunya en Miniatura, o la Cripta Gaudí de la Colònia Güell, entre moltes altres propostes!

 

Aquesta Setmana Santa i tots els divendres, dissabtes i diumenges d’abril, una gran varietat d’atractius turístics de la comarca oferiran gratuïtats i descomptes especials, exclusivament al públic familiar, per a gaudir d’activitats d’oci i d’aventura, per a fer rutes a la natura, visitar museus, tastar la gastronomia i descansar en allotjaments, entre d’altres.

 

Entre les activitats del SuperMes d’enguany, cal destacar les propostes que inclouen importants descomptes per a visitar i descobrir els principals atractius turístics de la comarca, com ara les Coves de Montserrat, els Espais Naturals del Delta del Llobregat, el Parc Arqueològic Mines de Gavà, el CRAM, els Museus de Martorell, el Canal Olímpic de Castelldefels, Catalunya en Miniatura a Torrelles de Llobregat, els Museus d’Esplugues, o la Cripta Gaudí de la Colònia Güell.

 

SuperMes. Coves de Montserrat Collbató.

 

 

Altres activitats complementàries, per a tota la família!

També, durant aquest SuperMes s’organitzen activitats completament originals, com ara la possibilitat de convertir-se en xef per un dia, iniciació a l’escalada, fer de pagès o gaudir d’un passeig amb carruatge de cavall pel Parc Agrari del Baix Llobregat, entre d’altres. A més de tots els descomptes, durant el SuperMes s’organitzaran diferents concursos, al web d’aquesta campanya i a les xarxes socials de Turisme Baix Llobregat, per a premiar a les famílies amb experiències molt completes a la comarca, que inclouran activitats i àpats, així com la tassa exclusiva del SuperMes.

SuperMes. Curs d'iniciació a l'escalada

 

Per a gaudir d’aquest ampli ventall de propostes i dels seus descomptes, només cal entrar al web elsupermes.cat i activar les promocions.

 

Gaudim en família, amb el nostre turisme de proximitat!

 

 

Us informem de tota l'actualitat. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies