Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 23/06/2024 | 19:14 h

Ja heu visitat l’exposició “Dones Constructores de Pau” al Mercat Municipal d'Abrera? Últims dies per veure la mostra!

23/3/2022

Fins al dijous 31 de març, al vestíbul del Mercat Municipal d’Abrera  (c. de Martorell, 20) es pot visitar l’exposició “Dones Constructores de Pau”, organitzada des del Servei de Mediació i Convivència Ciutadana d’Abrera, el Servei d'Igualtat, el Departament de Promoció Econòmica, el Mercat Municipal i l'Associació de botiguers i comerços d'Abrera. També, en un doble format, la podem trobar al llarg d'Abrera en els seus comerços. La iniciativa s’emmarca dins els actes programats per commemorar el 8 de març, Dia Internacional de les Dones.


L'exposició "Dones constructores de Pau" es va inaugurar el dimarts 8 de març en el marc de l'acte institucional del Dia de les Dones Treballadores. Els i les assistents van poder col·laborar en l'espai de participació ciutadana "Deixa la teva emprenta per la Pau". Moltes gràcies!

La regidora d'Acció Social, Giulia Mirto, ha posat en relleu que “des del Servei de Mediació i conjuntament amb el d’Igualtat, hem elaborat aquesta exposició sobre dones d’arreu del Món que han treballat la cultura de la pau, creant no només ponts de diàleg per la ressolució pacífica dels coflictes, sinó també creant escola i sentant fonament d’aquelles eines culturals, socials i educatives que ens fan reconvertir els conflictes en oportunitats de millora com a societat".

 

La regidora ha agraït "la bona acollida per part del teixit comercial d’Abrera que amb la seva implicació ens han ajudat en la difusió i en la tasca de sensibilització i visibilitat; així com a tota la ciutadania que heu visitat l’exposició i heu participat de l’espai “deixa la teva emprempta per la pau”. Seguirem treballant per apropar-vos aquestes i d’altres referents que ens ajudin a trobar eines per la cultura de la pau, el bon veïnatge i la justícia social”. 

 

Seguirem treballant per apropar-vos aquestes i d’altres referents que ens ajudin a trobar eines per la cultura de la pau, el bon veïnatge i la justícia social.

També la regidora de Comerç i Promoció Econòmica, Guadalupe Marcos, ha dona les gràcies "sobretot a la cooperació que ha fet el comerç local, que s’ha involucrat en tot moment quan li vam plantejar aquesta proposta de participar en aquesta exposició i que tothom pot gaudir en el nostre municipi. Amb un dia com avui, el Dia de la Dona, penso que es fa un treball molt important per part de les associacions que hi col·laboren i amb el dia a dia totes i tots hem de posar el nostre granet de sorra”. 

Des de l'Ajuntament agraïm sobretot a la cooperació que ha fet el comerç local, que s’ha involucrat en tot moment.

 

Abrera municipi feminista! Acte institucional del Dia Internacional de les Dones. Presentació de l'exposició


Abrera municipi feminista! Acte institucional del Dia Internacional de les Dones. Exposició


Abrera municipi feminista! 8 de març. Dia Internacional de les Dones'. Espai de participació ciutadana

Abrera municipi feminista! Exposició

  • Podeu escoltar L’Entrevista del Dia de Ràdio Abrera del 08/03/22 amb la regidora d’Igualtat, Feminismes i LGTBIQ+, Montse Navarro, la técnica del servei, Esther Reales, i la mediadora municipal Jessica Ahaik, seguida de la lectura del manifest a càrrec de la presidenta de l’Associació Abrera contra la Violència de Gènere, Anna Díaz, fent clic aquí.

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies