Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DISSABTE, 18/05/2024 | 10:06 h
 • Accés al barri de Les Carpes d'Abrera de de la carretera BV-1021 02
 • Accés al barri de Can Vilalba d'Abrera de de la carretera BV-1021 02
 • Rebem l’Estudi previ per a la planificació i usos del conjunt arqueològic de Sant Hilari dut a terme per la Diputació de Barcelona

  + 1

 • Rebem l’Estudi previ per a la planificació i usos del conjunt arqueològic de Sant Hilari dut a terme per la Diputació de Barcelona

A Abrera, treballem per millorar la seguretat de les nostres veïnes i veïns! Reclamem a la Diputació de Barcelona actuacions de millora per incrementar la seguretat als accessos als barris de Vilalba des de la BV-1201

15/3/2022

El dimarts 8 de març passat el nostre alcalde, Jesús Naharro, acompanyat de tècnics municipals de l'Àrea de Territori del nostre Ajuntament, s'ha reunit amb el president de l’Àrea d’Infraestructures i espai naturals de la Diputació de Barcelona, Pere Pons, per abordar diversos temes estratègics per al nostre municipi que requereixen una intervenció immediata.

 

Des de l'Ajuntament hem reclamat a la Diputació de Barcelona actuacions per a la millora dels accessos des de la carretera BV-1201 als barris abrerencs de Can Vilalba i Les Carpes. A Abrera treballem per millorar la seguretat als nostres barris!


Des de l'Ajuntament d'Abrera reclamem que s'atenguin les nostres demandes, algunes d'elles històriques, per tal de millorar els accessos dels barris de Vilalba, incrementat la seguretat per a les nostres veïnes i els nostres veïns. 

 

Des de l'Ajuntament reclamem la Diputació de Barcelona actuacions per a la millora dels accessos als barris de Can Vilalba i Les Carpes des de la carretera BV-1201, via de la qual és titular l'ens provincial. Treballem per millorar la seguretat de les nostres veïnes i els nostres veïns!

 

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera hem traslladat al president de l’Àrea d’Infraestructures i espai naturals de la Diputació de Barcelona, Pere Pons, la necessitat d'abordar un tema estratègic per al nostre municipi el qual requereix una intervenció immediata, tant el seu estudi com la seva possible execució.

 

En aquest sentit, el nostre alcalde, Jesús Naharro, ha plantejat la necessitat d'estudiar la totalitat dels set accessos als barris abrerencs de Can Vilalba, Santa Maria de Vilalba i Les Carpes, així com al Polígon Industrial Sucarrats, des de la carretera BV-1201, que va d'Olesa de Montserrat fins a Martorell , amb l'objectiu de conèixer en quin estat es troben per tal de millorar la seva seguretat

 

Durant la trobada es van tractar de forma detallada els accessos dels barris de Can Vilalba i Les Carpes, per tal d'iniciar el més aviat possible els corresponents estudis preceptius.

 

"Necesitamos que se solvente cuanto antes el proyecto para construir una rotonda para el acceso prinicipal al barrio de Les Carpes, una reclamación histórica del municipio"

 

Així, el nostre alcalde ha posat de manifest que "necesitamos que se solvente cuanto antes la solución técnica y la ejecución del proyecto para construir una rotonda para el acceso principal al barrio de Les Carpes, delante del conocido restaurante Casa Pedro y la parada de autobús, una reclamación histórica del municipio".

 

Accés al barri de Les Carpes d'Abrera de de la carretera BV-1021 02.jpg

 

 

"La mejora de los accesos vinculados al barrio de Can Vilalba se asumirán con el desarrollo de dos rotondas, las cuales ya están planificadas y pendientes de un proyecto de urbanización para poder iniciarlas"

 

Segons Naharro, "algunas de nuestras peticiones responden a una demanda histórica, y la mejora de los accesos vinculados al barrio Can Vilalba se asumirán con el desarrollo de dos rotondas, las cuales ya están planificadas y pendientes de un proyecto de urbanización para poder empezar a ejecutarlas".

 

Accés al barri de Can Vilalba d'Abrera de de la carretera BV-1021 02.jpg

 

A Abrera treballem per millorar la seguretat als nostres barris!


Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies