Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 17/06/2024 | 08:50 h

ACTUALITZACIÓ. Dijous 10 de febrer. La mascareta deixa de ser obligatòria en espais exteriors des d'avui i demà divendres reobre l'oci nocturn

10/2/2022

Aquesta setmana continua la relaxació de mesures per a la prevenció i contenció de la Covid-19. A partir d'aquest dijous 10 de febrer l'ús de la mascareta deixa de ser obligatori en espais exteriors. També aqyestdijous les mascaretes també deixaran de ser obligatòries als patis de les escoles i, des de les 00 h del divendres 11 de febrer, l'oci nocturn podrà reobrir i recuperar la seva activitat a Catalunya.

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera recordem la importància de les mesures d'autoprotecció per evitar la transmissió de la Covid-19: ús de la mascareta, rentat de mans amb aigua i sabó o gel hidroalcohòlic, distància de seguretat i ventilació d'espais. La salut és cosa de tothom!


Amb data dimecres 9 de febrer de 2022, el Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) ha publicat la RESOLUCIÓ SLT/254/2022, de 9 de febrer, per la qual es modifica la Resolució SLT/177/2022, de 2 de febrer, per la qual s'estableixen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

 

 

I aquest dimecres 9 de febrer, el Boletín Oficial del Estado (BOE) ha publicat el Real Decreto 115/2022, de 8 de febrero, pel qual es modifica l'obligatorietat de l'ús de la mascareta durant la situació de crisi sanitària provocada per la Covid-19. Es modifica l’article 6 de la Llei 2/2021, de 29 de març, de regulació de l’ús obligatori de la mascareta.

 

 

Així, des de les 00 h del dijous 10 de febrer, l’ús de la mascareta deixa de ser obligatori als espais exteriors. La mascareta continua sent obligatòria a:

  • Espais tancats d’ús públic o obert al públic.
  • Esdeveniments multitudinaris a l’aire lliure quan els assistents estiguin a peu dret i en cas que estiguin asseguts sense distància de seguretat.
  • Mitjans de transport.


Consulteu totes les mesures vigents fins al dijous 17 de febrer inclòs

 
Activitats socials

                                                                      Missatge d'agraïment
El nostre alcalde, Jesús Naharro, ha agraït a les veïnes i veïns d'Abrera l'esforç realitzat els darrers mesos: “Voldria agrair a tota la ciutadania abrerenca, a tota la població, a tots els professionals, a tots els joves, a tota la gent gran la seva resistència, la seva capacitat d’adaptació i, sobretot, el gran esforç per tal de superar aquesta crisi sanitària tan extensa. Ara més que mai hem de continuar unint esforços. Hem de continuar mantenint els tres eixos principals; mascareta, higiene de les mans i distància social, per tal de minimitzar les xifres que tenim en el nostre municipi. Hem de continuar fent esforços perquè Abrera s’ho mereix, sobretot les persones; totes els/les veïns/nes que estem treballant per a aconseguir-ho i ho aconseguirem”. 

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera demanem extremar les mesures d'autoprotecció per la prevenció i contenció de la Covid-19.

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

Canals Comunicació Ajuntament faldó


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies