Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 25/02/2024 | 07:37 h
 • Scape Room – “Tornada al sanatori”
 • Taller de DJ al Casal de Joves del 21-12-2021
 • Taller de manga i còmic

  + 22

 • Taller de DJ
 • Taller de DJ
 • Taller d'Aikido. Tallers del Casal de Joves
 • Cuina't el món. Tallers de febrer del Casal de Joves
 • Reunió del Cicle Festiu Jove d'Abrera 2022
 • Cicle Festiu Jove d'Abrera 2022
 • Formació Ocupacional del Consell Comarcal del Baix Llobregat al Casal de Joves d'Abrera
 • Taller per a joves de decoració de bosses de roba feministes
 • CASAL DE JOVES
 • Tallers Casal de Joves d'Abrera
 • Tallers Casal de Joves d'Abrera
 • Tallers Casal de Joves d'Abrera
 • Tallers Casal de Joves d'Abrera
 • futbolí
 • Tallers Casal de Joves d'Abrera
 • Tallers Casal de Joves d'Abrera
 • Tallers Casal de Joves d'Abrera
 • Tallers Casal de Joves d'Abrera
 • Tallers Casal de Joves d'Abrera
 • Tallers Casal de Joves d'Abrera
 • Tallers Casal de Joves d'Abrera
 • Tallers Casal de Joves d'Abrera

Ei, Joves! Obrim inscripcions per a l'scape room "Survival" i us informem de totes les activitats programades al Casal de Joves durant el mes de febrer. No us perdeu cap ni una!

9/2/2022

Atenció, joves d'Abrera! Des del Servei de Joventut hem obert les inscripcions per a les activitats que durem a terme al Casal de Joves (pl. del Rebato, 1) durant el febrer. Tenim programats tallers tallers de hip hop, dj, aikido i cuina. Aquest mes també tenim programades activitats puntuals com la reunió per escollir les activitats que es pogramaran dins el Cicle Festiu Jove d'Abrera durant la Festa Major i l'scape room "Survival" per celebrar el Carnaval que ja té obertes les inscripcions en aquesta pàgina web, a més del servei de formació ocupacional el darrer dimecres del mes.

 

Preneu nota i no us perdeu cap ni una de les propostes que hem programat per a totes i tots vosaltres! Per a més informació i inscripcions us podreu adreçar al Casal de Joves, trucar-nos al T. 93 770 43 34 o al 686 253 157 o consultar les nostres xarxes socials! Totes les activitats són gratuïtes!


Al Casal de Joves (pl. del Rebato, 1) trobareu diverses activitats gratuïtes per tots els gustos i edats, que es duen a terme amb totes les mesures de prevenció de la Covid-19. Us convidem a participar–hi!

 

Celebra amb nosaltres el Carnaval!

DISSABTE 26 DE FEBRER

HORA: 20.30 h – 00.30 h

SCAPE ROOM: SURVIVAL

  

Per celebrar el Carnaval 2022, la Comissió de Carnaval i la Comissió de Halloween, juntament amb joves i el Servei de Joventut hem programat l’scape room “Survival” que tindrà lloc el dissabte 26 de febrer de 20.30 h a 00.30 h al Casal de Joves i el Centre Polivalent.  L’objectiu del joc és aconseguir un antídot per al “Virus Zombi”. Per això, els i les participants hauran de completar diverses proves en un temps màxim de 30 minuts. Sereu capaços/ces de resoldre-les a temps?

 

El joc tindrà caràcter invasiu i es juga de forma “survival”, és a dir, que hi haurà personatges a l’interior, concretament zombis, que si et toquen o tu els toques a ells t’infectes i et mors, i el joc acaba per a tu. Es tracta d’un joc lineal, sempre caldrà anar endavant i no serà necessari retrocedir a cap sala anterior, i els objectes que s’utilitzen en una sala no seran necessaris a la següent per avançar. Per això, caldrà deixar-los a la sala a la qual es trobin, i quan es tracti de cadenats de clau, caldrà deixar la clau posada al cadenat un cop aquest sigui obert.

 

Es podrà participar en grups de com a màxim 6 persones, i l’edat mínima recomanada és de 14 anys. L’activitat està organitzada per la Comissió de Halloween i Carnaval juntament amb joves del Casal de Joves d’Abrera amb la col·laboració del Servei de Joventut de l’Ajuntament d’Abrera.

 

Per participar-hi caldrà formalitzar inscripció prèvia en aquesta pàgina web i el preu de l’activitat és d’un euro per persona.

 

 • Feu la vostra inscripció a l'scape room "Survival" que farem el dissabte 26 de febrer de 20.30 h a 00.30 h al Casal de Joves fent clic aquí

 

Scape Room – “Tornada al sanatori”


Taller monogràfic de hip hop

Aquest mes de febrer continuen els tallers trimestrals de hip hop, amb una oferta més amplia de nous tallers de 2 h o 1 h de temes d’interès juvenil per a tots els gustos i edats. Alguns els escollim amb criteri tècnic i altres a través d’un procés participatiu (Digues la teva), que són propostes que surten directament dels i les joves. Tenim una pissarra al Casal de joves i en posarem una altra a l’Institut Voltrera per tal de recopilar totes les inquietuds juvenils i tenir una capacitat de resposta a les seves demandes més eficaç i ràpida. 

 

TOTS ELS DILLUNS, DIMECRES I DIJOUS

HORA: 18.30 h – 20.30 h/ 20-21h/18.30-19.30 h

TALLER DE HIP-HOP I, II, III I IV

Taller d’introducció i perfeccionament a la dansa Hip-Hop. Aprèn i descobreix les noves coreografies.

 

Tallers Casal de Joves d'Abrera 

 

 

Digues La Teva!

  

TOTS ELS DIMARTS : TALLER DE DJ

HORA: 18.00 h - 20.00 h

Vols adquirir un equip de Dj i punxar música però no saps per on començar? T'agradaria aprendre a fer Scratch? En aquest taller aprendrem els conceptes bàsics i els diferents tipus d'equips i materials que qualsevol Dj necessita per donar les seves primeres passes. Si ja en saps.. vine a mostrar-nos les teves habilitats! 

                                                            

                                    Taller de DJTaller de DJ

                                                                                                                                            

Activitats puntuals

DIVENDRES 11 DE FEBRER

HORA: 18.00 h – 20 h

TALLER D'AIKIDO

 

Vols conèixer aquesta art marcial japonesa? Es tracta d'una tècnica de defensa personal que trobar l'equilibri entre el cos i la ment. La realitzarem el divendres 11 de febrer de 18.00 h a 20.00 h a la sala de mampares del Casal de Joves. Vine a provar-ho! T'hi esperem!

 

Taller d'Aikido. Tallers del Casal de Joves

 

 

DIVENDRES 18 DE FEBRER

HORA: 18.00 h – 20 h

TALLER DE CUINA: CIUNA'T EL MÓN

 

Vine al Taller de Cuina Japonesa on aprendrem a cuinar plats típics d’aquesta cultura i tot el que envolta culturalment el menjar: formes, costums... Aquesta activitat ha estat escollida pels i les joves a través dels stories de l’Instagram del Casal de Joves i la realitzarem el divendres 18 de febrer, de 18.00 h a 20.00 h, a la cuina del Casal de Joves. No t’ho perdis i vine a cuinar amb nosaltres!

 

Cuina't el món. Tallers de febrer del Casal de Joves

 

Triem les propostes joves de la Festa Major d'Abrera 2022!

DIMECRES 23 DE FEBRER

HORA: 19.00 h – 20.30 h

REUNIÓ PER TRIAR LES ACTIVITATS DEL CICLE FESTIU JOVE D'ABRERA

  

Tens entre 12 i 35 anys? T'agradaria escollir quines activitats es programaran al Cicle Festiu Jove d'Abrera 2022 el divendres 1, dissabte 2 i diumenge 3 de juliol? Només has de venir a presentar la teva pròpia proposta, o bé exposar les teves preferències per a després poder votar-les entre els i les joves. Les novetats apareixeran pròximament als nostres stories a @casaldejovesabrera. T’hi esperem el dimecres 23 de febrer a les 19.00 h al Casal de Joves d’Abrera!

 

                      Reunió del Cicle Festiu Jove d'Abrera 2022Cicle Festiu Jove d'Abrera 2022

                                                                                          

 

 

Espai de trobada

TOTS ELS DIES DE DILLUNS A DIVENDRES

HORA: 16.00 h – 20.00 h

TARDES DE FUTBOLÍ I TENNIS TAULA

 

Vols prepara-te per als tornejos que organitzem properament o simplement passar una bona estona? Totes les tardes de dilluns a divendres de 16.00 h a 20.00 h ens trobaràs al Casal de Joves amb el futbolí i el poing pong a tope!!

 

Activitat 'Digues la teva'. Torneig de Tennis Taula al Casal de Joves

 

TOTS ELS DIES DE DILLUNS A DIVENDRES

HORA: 17.00 h – 20.00 h

RACÓ DE JOCS DE TAULA

 

Al Casal de Joves hem preparart un racóamb diferents jocs de taula amb la idea que els i les joves puguin provar i aprendre a jugar a nous jocs de taula! Us hi esperem de dilluns a divendres de 17.00 h a 20.00 h.

                                                                              

 

Activitats del Consell Comarcal del Baix Llobregat al Casal de Joves  

 

ÚLTIM DIMECRES DEL MES

HORA: 16.00 h – 19.00 h

 REFERENT D'OCUPACIÓ JUVENIL DEL CONSELL COMARCAL

 

El darrer dimecres de cada mes rebrem la Mònica, la nova referent d’ocupació juvenil del Baix Llobregat Nord, al Casal de Joves d’Abrera per ajudar els i les joves a decidir-se en qüestions sobre el futur laboral i/o educatiu. Aquest mes de febrer la cita serà dimecres 23 de febrer de 16.00 h a 19.00 h al Casal de Joves. Veniu a fer les vostres consultes!

 

Formació Ocupacional del Consell Comarcal del Baix Llobregat al Casal de Joves d'Abrera.jpg

 

 

Les activitats de Joventut, a Ràdio Abrera

Per repassar totes les activitats programades per al mes de febrer des del Servei de Joventut podeu escoltar L'Entrevista del Dia de Ràdio Abrera del dijous 10 de febrer a les 14.04h fent clic aquí. Recordem que podeu sintonitzar la nostra emissora municipal al 107.9 de l'fm, a www.radioabrera.cat i a l'aplicació gratuïta de Ràdio Abrera per a dispositius mòbils. 

                                                         

 

Contacteu amb el Servei de Joventut!

Podeu contactar amb el departament de Joventut a través de diversos canals:

 • PIJ La Garsa a l'email pij.abrera@abrera.cat o al telèfon T.686 253 157
 • Al Casal de Joves, a la pl.del Rebato 1, de dilluns a divendres de 16 a 20 h, trucant al telèfon T.93 770 43 34 i a l'email joventut@abrera.cat
 • A l'Instagram del Casal de Joves d'Abrera@casaldejovesabrera

 

 

 Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies