Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 25/09/2023 | 06:46 h

No us perdeu l'Operació Quilo, el Festival Solidari del Grup de Teatre del Casal de la Gent Gran, el dissabte 5 de febrer a la Sala Municipal!

31/1/2022

L'Operació Quilo, el Festival solidari del grup de Teatre del Casal de la Gent Gran, tindrà lloc el dissabte 5 de febrer a la Sala Municipal (ps de la Telefònica s/n) a partir de les 17 h. L'esdeveniment, previst inicialment pel dissabte 11 de desembre i ajornat al dissabte 15 de gener s'ha reprogramat pel dissabte 5 de febrer, amb totes les mesures de prevenció de la Covid-19, com distàncies de seguretat, rentat de mans amb gel hidroalcohòlic i ús obligatori de la mascareta. Reserveu la vostra entrada! Us expliquem seguidament com fer-ho!


Reserveu la vostra entrada!

 

Si la situació sanitària ho permet, el dissabte 5 de febrer, a partir de  les 17 h, gaudirem de l'Operació Quilo a la Sala Municipal d’Abrera (ps. de la Telefònica, s/n). Podeu aconseguir les vostres entrades:

 • En aquest espai web fent clic aquí i a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina.
 • Al Casal de la Gent Gran (rambla del Torrentet, 8), al despatx de la dinamitzadora en els següents horaris:
  • Dilluns 31 de gener de 16 h a 18 h
  • Dimarts 1 de febrer i dijous 3 de febrer de 10 h a 12 h.
 • El mateix dissabte 5 de febrer abans de l'inici de l'espectacle a la Sala Municipal si l'aforament ho permet.

 

Recordem que l'Operació quilo compta amb la recollida de productes i aliments amb col·laboració amb Càritas Abrera i un espectacle musical a càrrec del grup de teatre del Casal d'Avis d'Abrera. Entre els aliments que s’hi recolliran hi trobem oli, cacau en pols, cafè, sucre, gel de bany i sabó rentaplats.  Els aliments i productes es poden entregar el dia del festival a la Sala Municipal i també al Casal de la Gent Gran els dies de recollida d'entrades.

 

Per a més informació podeu escoltar L'Entrevista del Dia de Ràdio Abrera del 01/02/2022 fent clic aquí o a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquest pàgina.

 

Cartell Operació Quilo. Dissabte 5 de febrer de 2022

Més informació de les nostres activitats

Podeu estar informats de totes les activitats que s'organitzen a Abrera a través de les Xarxes Socials de l'Ajuntament d'Abrera a Instagram: @abrerainfo, @activatabrera, @casaldejovesabrera.

 

També a L'Agenda de Ràdio Abrera que s'emet dissabtes i diumenges cada hora, des de les 8 h fins les 20 h després dels Butlletins en Xarxa, i a les 14h després del Resum de la Setmana.

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies