Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 06/12/2023 | 10:01 h
  • CAP d'Abrera

Des de l'Ajuntament d'Abrera ens reunim amb els responsables del departament de Salut (CAP Abrera)

21/12/2021

El dimarts 14 de desembre passat es va realitzar una sessió urgent de treball entre representants del Departament de Salut i l’Ajuntament d’Abrera. Per part del Departament de Salut va assitir la Meritxell Budó, secretària d’Atenció Sanitària i Participació, la Gemma Valeta, gerent de l’Amit Metropolità Sud, i la Blanca Muntané, coordinadora tècnica de salut al Baix Llobregat Nord (Àmbit Metropolità Sud). Per part de l'Ajuntament van assistir-hi el nostre alcalde, Jesús Naharro, la regidora de Salut Pública i Benestar, Sara Roca, i el tinent d’alcalde i regidor de Medi Ambient, Xavier Serret.


La reunió forma part d’un seguit de jornades de treball per analitzar la situació que tenim al nostre poble respecte l'assistència sanitària, el funcionament del serveis que tenim, recuperació dels serveis que teníem i valoració de com la pandèmia incideix en el servei diari. La trobada, que va ser considerada com a molt profitosa per ambdues parts, va tractar temes tan diversos com l’accés a visites d’urgències (dins la tornada a la nova normalitat assistencial), manca de professionals i la seva reposició urgent, funcionament del servei de pediatria, atenció al taulell del CAP, seguiment de malalts crònics, construcció d’un nou CAP, demanda de la construcció d’un CUAP, etc.

 

Els centres assistencials i en el cas particular d´Abrera hauran de fer front a les noves necessitats i exigències que demanda la ciutadania. De la reunió va sortir una proposta de millora de la gestió diària del nostre CAP i que farem seguiment i valoració al gener per tal de veure com son de eficients, desde la responsabilitat de vetllar per un funcionament molt bo del servei, posem en valor la tasca plena de dificultats que han de fer front els i les nostres professionals.

 

Els centres assistencials i en el cas particular d'Abrera hauran de fer front a les noves necessitats i exigències que demanda la ciutadania. De la reunió va sortir una proposta de millora de la gestió diària del nostre CAP

 

La regidora de Salut Pública, Sara Roca, ha comentat al respecte: “Ha sigut una reunió molt profitosa i important. Profitosa perquè totes dues administracions teníem molt clar que hem de col·laborar per trobar una solució integral i duradora i hem anat a la reunió amb un tarannà molt conciliador i positiu, amb la voluntat sempre de construir. I important perquè ens hem començat a marcar terminis i al gener podrem fer la primera avaluació”.

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies