Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 14/07/2024 | 08:04 h

Aquest Nadal pots ser Amic Invisible. Dona sang a Abrera! Nova campanya de donació de sang al Centre Polivalent del Rebato dijous 23 i divendres 24 de desembre

21/12/2021

Des de l'Ajuntament d'Abrera, juntament amb l'Àrea de Promoció de la Donació del Banc de Sang i Teixits, impulsem una nova campanya de donació de sang al nostre municipi per animar a la ciutadania a donar sang abans de les vacances de Nadal. Aquest proper dijous 23 de desembre a la tarda, i divendres 24 de desembre al matí es durà a terme una nova campanya de donació de sang a Abrera, sota el lema "Aquest Nadal pots ser Amic Invisible. Dona sang", per tal que els veïns i veïnes d'Abrera s'apropin i facin les seves donacions, amb totes les mesures de prevenció i contenció de la Covid-19. 


La unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits s'instal·larà al Centre Polivalent del Rebato  (pl. del Rebato, 1)  el proper dijous 23 de desembre de 16.00 h a 20.00 h i el divendres 24 de desembre de 10.00 h a 14.00 h. Les persones interessades s'han d'apuntar al web del Banc de Sang (fent clic aquí). 


Des del Banc de Sang i Teixits recorden que aquest tipus d'iniciatives són importants per tal que les reserves de sang i teixits augmentin, perquè la donació de sang és necessària i indispensable pels centres hospitalaris. 

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera, juntament el Banc de Sang i Teixits, impulsem una nova campanya de donació de sang al nostre municipi per animar a la ciutadania a donar sang abans de les vacances de Nadal, amb totes les mesures de prevenció davant la Covid-19

El Banc de Sang ha extremat les mesures de prevenció i seguretat a l’hora de donar sang per la prevenció de la Covid-19. Els i les donants s'han de rentar les mans, tenen a la seva disposició un bolígraf d’un sol ús per emplenar el qüestionari, que es pot portar omplert de casa. També es pren la temperatura de totes i tots els i les donants, i és obligatori l'ús de guants i mascareta, entre d’altres.

 

Els i les donants han de tenir entre 18 i 70 anys, pesar més de 50 quilograms i trobar-se bé de salut. Les dones poden donar sang un màxim de tres vegades l'any, mentre que els homes un màxim de quatre i entre donació i donació ha de passar un mínim de dos mesos. Com a mesura de seguretat, abans de la donació, es fa una entrevista mèdica en què es mira la pressió del donant i el nivell d'hemoglobina.

 

IMPORTANT! Les persones que hagin patit Covid-19 o hagin estat en contacte amb algú que l'ha patit, haurà d'esperar un mes per poder donar.

 

 

Aquest Nadal pots ser Amic Invisible. Dona sang a Abrera!

 

Campanya Aquest Nadal pots ser Amic Invisible, dona sang.jpeg

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies