Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 24/06/2024 | 11:48 h

La Salut és cosa de tothom! Les mesures de prevenció són indispensables per a la prevenció de la Covid-19

21/12/2021

Des de l'Ajuntament d'Abrera fem una crida a la ciutadania per seguir amb responsabilitat i civisme les mesures higiènic-sanitàries per la prevenció i contenció de la Covid-19. Recordem que les mascaretes, sempre que s’utilitzin correctament, juntament amb la distància de seguretat respecte d’altres persones, la higiene de mans freqüent i la ventilació d'espais són mesures de protecció eficaces per contenir la Covid-19 i evitar rebrots. També és imprescindible seguir les directrius de les autoritats sanitàries. La salut és cosa de tothom!


Des de l'Ajuntament d'Abrera continuem treballant amb els centres educatius i el CAP del nostre municipi per a la prevenció i contenció de la Covid-19. Seguim mantenint reunions de forma periòdica per coordinar i seguir atentament l'evolució del curs escolar i per millorar la gestió dels casos positius en Covid-19 en els centres educatius. Ens reunim periòdicament amb els i les responsables del CAP d'Abrera, dels centres educatius d'Abrera (Escola Bressol Municipal Món Petit, llar d'infants Quitxalla i Piu Piu); de les escoles d'infantil i primària (Escola Francesc Platón i Sartí, Escola Ernest Lluch i Escola Josefina Ibáñez), de l'institut Voltrera (ESO i Batxillerat) i la inspecció d'Ensenyament.


També recordem a les famílies la rellevància de la quarentena: en el cas que en el grup de convivència estable de l’aula (grup bombolla) hi hagi un cas positiu de la Covid-19, tots els nens i nenes del grup i el seu tutor hauran de guardar igualment quarantena.

També recordem a les famílies la rellevància de la quarentena: en el cas que en el grup de convivència estable de l’aula (grup bombolla) hi hagi un cas positiu de la Covid-19, tots els nens i nenes del grup i el seu tutor hauran de guardar igualment quarantena

Gràcies, famílies!

Des de l'Ajuntament d'Abrera agraïm l'esforç que realitzen dia a dia totes les famílies abrerenques i els centres educatius pel compliment de les mesures de prevenció i contenció de la Covid-19. També agraïm al CAP la celeritat en la resposta i coordinació amb els centres.

 

El nostre alcalde, Jesús Naharro, agraeix a les veïnes i veïns d'Abrera l'esforç realitzat els darrers mesos: “Voldria agrair a tots i totes la ciutadania abrerenca, a tota la població, a la comunitat educativa, a tots els professionals, a totes les nenes, nens i joves, a tota la gent gran per la seva resistència, la seva capacitat d’adaptació i, sobretot, el gran esforç per tal de superar aquesta crisis sanitària tan extensa. Ara més que mai hem de continuar unint esforços. Hem de continuar mantenint els tres eixos principals; mascareta, higiene de les mans i distància social, sobretot a les entrades i sortides dels centres escolars, per tal de minimitzar les xifres que tenim en el nostre municipi. Hem de continuar fent esforços perquè Abrera s’ho mereix, sobretot les persones; totes els/les veïns/nes que estem treballant per a aconseguir-ho i ho aconseguirem”.

 

 

La salut és cosa de tothom! Mascaretes, distància i mans netes

 


Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 

 

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies