Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMARTS, 21/05/2024 | 12:16 h

Èxit de participació en la Fira de Santa Llúcia d'Abrera, organitzada per l’Associació de Botiguers i Serveis d’Abrera. Moltes gràcies a tothom!

Hem gaudit de la Fira de Santa Llúcia d'Abrera, concursos de relats, puzles i postals nadalenques, amb una carpa solidària a benefici de La Palma

16/12/2021

El parc de Can Morral va acollir el dissabte 11 i el diumenge 12 de desembre la Fira de Santa Llúcia, organitzada per l’Associació de Botiguers i Serveis d’Abrera per dinamitzar el Nadal al nostre municipi. Des de l'Ajuntament d'Abrera vam col·laborar en l'organització de l'esdeveniment, que va comptar amb una vintena de carpes comercials, l'exhibició de dansa de Vive y Baila, l'actuació del cor Gospel Abrera,concursos de relats, puzzles i postals nadalenques, amb una carpa solidària a benefici de La Palma. L'esdeveniment va ser tot un èxit, amb una gran participació ciutadana. Moltes gràcies, Abrera! 


L’Associació de Botiguers i Serveis d’Abrera va organitzar el I Concurs de contes de Nadal, amb dues categories: Infantil (menors de 12 anys i General (de 12 anys en endavant). Els contes havíen de tenir la temàtica nadalenca. L'entitat abrerenca també va idear un altre concurs; el Concurs de postals de Nadal. Les postals rebudes es van vendre a la Carpa Solidària de la Fira Santa Llúcia al parc de Can Morral.

 

Des de l'Associació de Botiguers i Serveis d'Abrera també es va convocar un Concurs de Puzles de 500 peces, que va tenir lloc el diumenge 12 de desembre dins la Fira de Santa Llúcia. Els comerços i serveis d'Abrera també van programar una altra acivitat de caràcter benèfic. El Nadal també és una molt bona oportunitat per mostrar, una vegada més, el caràcter solidari de la gent d’Abrera! L’associació també va proposar als nostres veïns i les nostres veïnes donar els articles nadalencs que ja no fan servir, o manualitats nadalenques, per tal de vendre-les a la Carpa solidaria de la Fira de Santa Llúcia d’Abrera.


Èxit de participació en la Fira de Santa Llúcia d'Abrera, organitzada per l’Associació de Botiguers i Serveis d’Abrera. Moltes gràcies a tothom!

 

Valoracions molt positives

                                                                                                    Jesús Naharro, Alcalde
El nostre alcalde, Jesús Naharro, ha fet una “molt bona valoració. Els comerços, las entitats, la Pista de Gel... El municipi, les famílies, sortim al carrer, a les places i ens retrobem. I quina millor forma de retrobar-nos amb els amics i amigues, familiars i veïns i veïnes que amb una bona oferta (en aquest cas a la Fira de Santa Llúcia) on els comerços expliquen tot el que fan, tots els seus productes. Les entitats del poble també expliquen les activitats que desenvolupen al municipi amb una mostra molt divertida. També tenim una Pare Noel que es fa fotografies amb tota la gent que s’apropa i també tenim la nostra coneguda Pista de Gel (visitada per tota la comarca), que apropa a la gent d’Abrera, fent que no hagi de sortir del municipi perquè ho tenim tot aquí. Avui és una dia de presentació al Parc de Can Morral de tot el comerç, i estem molt contents de fer aquesta nova trobada. I desitjant que tothom s’hi sumi i gaudeixi d’aquestes festes nadalenques”.

Èxit de participació en la Fira de Santa Llúcia d'Abrera, organitzada per l’Associació de Botiguers i Serveis d’Abrera. Moltes gràcies a tothom!

                                                   Guadalupe Marcos, regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Mercats Muncipals

La regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Mercats Muncipals, Guadalupe Marcos, ha enviat aquest missatge adreçat a totes aquelles persones que treballen als comerços abrerencs: "us encoratgem a continuar aquesta feina que millor sabeu fer, que és vendre els vostres productes i serveis, i que aquesta campanya de Nadal sigui extraordinària i serveixi per donar un bon impuls al nostre comerç”.

Èxit de participació en la Fira de Santa Llúcia d'Abrera, organitzada per l’Associació de Botiguers i Serveis d’Abrera. Moltes gràcies a tothom!

 

                                                                        Dolors Lirio, presidenta de l'Associació de Botiguers i Serveis d'Abrera

La presidenta de l'Associació de Botiguers i Serveis d'Abrera, Dolors Lirio, ha valorat molt positivament la fira:  "des de l’Associació de Botiguers i Serveis d’Abrera estem molt contents del resultat de la Fira de Santa Llúcia del cap de setmana 11 i 12 de desembre. Hem estat un total de 22 carpes. Hem aconseguit omplir tot l’espai (i mira que és gran) tant el dissabte com el diumenge. A més, comerços que no han muntat carpa perquè no podien, també han estat col·laborant i han estat ajudant en tot moment perquè tot surti bé".

 

Dolors Lirio també ha explicat que "dins els concursos que hem organitzat, han participat 20 persones en el concurs de puzzles, ens han presentat 15 contes i 24 postals. Tots els nens/es i adults/es que ham participat ens ho han posat molt difícil per triar i donar els premis. L’entrega de premis va ser molt emocionant. Tothom va estar present i va ser un moment molt maco. Dissabte el moment àlgid va ser amb les actuacions, Vive y baila i el cor de Gòspel Abrera. La veritat es que va agradar molt. Molta gent m’ha parat pel carrer per dir-me que els hi va encantar, companyes que se’ls van posar els pèls de punta…Va ser molt maco".

 

Per la presidenta de l'Associació de Botiguers i Serveis d'Abrera, "tothom està molt content de l’ambient, ens hem pogut tractar més entre nosaltres. Aquests dies han estat molt bé per conèixer-nos, per relacionar-nos i per divertir-nos amb els abrerencs que és el que volíem i crec que ha estat tot un èxit. Hem tingut crítiques maquíssimes per Instagram, per Facebook de gent del poble que ni tan sols són clients ni ens coneixien, molt contents perquè es van sentir molt bé, s’han sentit molt ben atesos. Realment, hem tingut un retorn molt maco. Entre tots els abrerencs hem pogut recaptar amb la carpa solidària un total de 164,18 euros. Estem molt agraïts amb tots els donatius (postals, manualitats, detalls nadalencs…) i també als que han comprat. Aquests diners aniran directament al compte de La Palma, per ajudar-los. Prenem nota de les cosetes que no han acabat de funcionar i de les que creiem que es poden millorar i l’any que ve ho farem millor. Però estem molt contents, el Pare Noel ha tingut nens i nenes els dos dies. Han vingut nens/es a portar la carta i tot; ha estat perfecte".

 

Èxit de participació en la Fira de Santa Llúcia d'Abrera, organitzada per l’Associació de Botiguers i Serveis d’Abrera. Moltes gràcies a tothom!

 

                                                                                                       Rakel López, Vive y Baila

"Molt bé, perquè sempre ens agrada col·laborar en els esdeveniments del poble i els/les alumnes sempre estan amb molta energia per qualsevol esdeveniment. Aquí a la Fira de Santa Llúcia hi ha moltíssim ambient. Hem fet una flashmove, que era lliure i ha participat molta gent. Hem omplert la plaça i hi ha hagut molt bona energia. A més a més,  s’ha apuntat molta gent que estava aquí a la plaça i no s’ho esperaven i ha quedat molt maco. Aquesta era la missió quer ningú s’ho esperés i quedés una mica diferent“.

Èxit de participació en la Fira de Santa Llúcia d'Abrera, organitzada per l’Associació de Botiguers i Serveis d’Abrera. Moltes gràcies a tothom!

                                                                              

Góspel Abrera: Alba Pérez Neus Vives i Mari Luz Lloret

  • “Tot el que sigui participar en coses del poble sempre és xulo de poder-ho fer. Han de venir els dijous a l’Auditori de l’Escola de Música i assagem de 20 a 21.30h. I estan tots/es convidats/es a venir, a provar. No fa falta que vinguis i t’apuntis el primer dia, pots venir a provar, a escoltar i a veure si et vibra... El que fem és gòspel“.
  • “Encara cantarem millor perquè estem engegant una història nova. Volem fer bolos a Abrera, volem  ampliar el cor. Tenim moltes iniciatives i en això estem".
  • “Amb moltes ganes perquè portàvem des del confinament sense fer un concert i estàvem desitjant ja  cantar i treure la nostra energia de dins i compartir-la amb tothom, i què millor que aquí a Abrera”.

Èxit de participació en la Fira de Santa Llúcia d'Abrera, organitzada per l’Associació de Botiguers i Serveis d’Abrera. Moltes gràcies a tothom! 

Podeu escoltar L'Entrevista del Dia de Ràdio Abrera del 14/12/21 amb totes les valoracions fent clic aquí i a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

 

 

 Establiments col·laboradors de l'Associació de Botiguers i Serveis d'Abrera

 

Associació de Botiguers i Serveis d'Abrera  - Comerços adherits.jpg

 

Per a més informació podeu escoltar L'Entrevista del Dia de Ràdio Abrera del 23/11/21 amb la presidenta de l'Associació de Botiguers i Serveis d'Abrera, Dolors Lirio, fent clic aquí i a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera donem les gràcies l’Associació de Botiguers i Serveis d’Abrera i la ciutadania que ha col·laborat i visitat la Fira de Sant Llúcia. Perquè a Abrera, fem el Nadal entre totes i tots! 

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies