Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 22/02/2024 | 05:27 h
 • Centre Aquàtic Municipal (CAM)
 • Esports - CAM
 • Sala FITNESS del Centre Aquàtic Municipal (CAM)

  + 2

 • Sala FITNESS del Centre Aquàtic Municipal (CAM)
 • La salut és cosa de tothom! Mascaretes, distància i mans netes

A Abrera fem esport! El certificat Covid serà necessari per accedir al Centre Aquàtic Municipal d'Abrera (CAM) a partir d'aquest divendres 3 de desembre

El dilluns 6 de desembre de 2021 i el dimecres 8 de desembre de 2021, el CAM prestarà servei de 10 a 14 hores

2/12/2021

Abrera amb l'esport! A causa de les darreres mesures preses per la prevenció i contenció de la Covid-19, a partir d'aquest divendres 3 de desembre s'haurà de presentar obligatòriament el certificat Covid digital de la Unió Europea per accedir a les instal·lacions del Centre Aquàtic Municipal (CAM). Preneu nota i moltes gràcies per la vostra col·laboració! 

 

Al Centre Aquàtic Municipal d'Abrera (CAM) t'oferim una àmplia oferta d'activitats esportives per a infants, joves, adults i gent gran. Tria la que més t'agradi, i no ho dubtis! T'esperem per retrobar-nos al CAM, amb totes les mesures de seguretat per la prevenció de la Covid-19. I t'ho posem encara més fàcil, gràcies a la nova parada del Bus Urbà d'Abrera. A Abrera, apropem les persones!


El certificat Covid digital de la Unió Europea s’ha de presentar a la Recepció del Centre Aquàtic Municipal (CAM), ps. de l'Estació, 24. Aquests primers dies,  recomanem que es porti el certificat físicament fins que puguem fer el corresponent control del certificat i gestionar correctament els accessos a través del sistema informàtic que utilitzem al CAM.  

Per aquests primers dies d’implantació de l’obligatorietat de la presentació del certificat Covid per accedir al CAM, des del Servei d'Espots aconsellem venir amb el màxim de temps per accedir a la instal·lació i preguem paciència i comprensió fins que la majoria de persones usuàries hagin presentat el corresponent certificat Covid obligatori per accedir al CAM. 

 

Aconsellem venir amb el màxim de temps per accedir a la instal·lació i preguem paciència i comprensió fins que la majoria de persones usuàries hagin presentat el corresponent certificat Covid obligatori per accedir al CAM

 

Aforament al 100%

Des del dimarts 26 d'octubre, al Centre Aquàtic Municipal (CAM) vam recuperar l'aforament al 100% i es van habilitar totes les màquines possibles de la Sala de Fitnes amb un increment en les ràtios de les activitats dirigides, amb totes les mesures de prevenció de la Covid-19:

 • AiguaGims: 20 persones. 
 • Spinnings: 25 persones. 
 • Activitats de Sala Polivalent: 25 persones. 

 

La sauna s’ha habilitat amb un aforament màxim de 3 persones. De moment, el bany de vapor segueix fora de servei. Respecte als jacuzzis, us informem que hem iniciat les actuacions corresponents per posar-los en marxa. Quan aquestes finalitzin us ho comunicarem degudament. 

 

Es recorda que l’accés a Sala de Fitnes i Zona d’Aigües segueix sent lliure tenint en compte la modalitat d’abonament que es tingui contractada i queda regulat a través del sistema de torns utilitzant el carnet de persona abonada al CAM.  

També us recordem que l’ús de la mascareta és obligatori, durant la realització de les activitats en sales, i en tots els desplaçaments dins la instal·lació, excepte quan ens introduïm als vasos de les piscines.


L’ús de la mascareta segueix sent obligatori, amb l’excepció de quan ens introduïm als vasos de les piscines

 

Tanmateix, per dur a terme alguna activitat de la graella d’activitats del CAM cal realitzar la reserva de plaça a través de la plataforma de reserves a partir de les 06.00 hores del dia en què es vulgui dur a terme l’activitat. 

 

El dilluns 6 de desembre de 2021 i el dimecres 8 de desembre de 2021, el Centre Aquàtic Municipal d’Abrera (CAM) prestarà servei de 10.00 a 14.00 hores. Aquests dies el CAM obre com un diumenge i, per tant, no es duran a terme activitats dirigides i l’accés serà lliure a la Sala de Fitnes i la Zona d’Aigües tenint en compte l’abonament que es tingui vigent. 

A Abrera gaudim d'una pràctica esportiva segura i saludable

Més de 300 persones s'han animat a abonar-se al Centre Aquàtic Municipal (CAM) des que vam iniciar la temporada el mes de setembre. Per aquest motiu, animem a tota la població que ho desitgi a gaudir d'una pràctica esportiva segura i saludable en les nostres instal·lacions, on trobareu una gran oferta d'activitats dirigides, una Sala de Fitnes equipada amb tota mena de màquines i una Zona d'Aigües que és un referent al tractar-se l'aigua amb el sistema d'electròlisi salina. 

Així mateix, us recordem que, per realitzar qualsevol tràmit, podeu:

 • Fer el tràmit en persona al CAM (passeig Estació, 24, Bis) en horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 07.00 a 22.00 hores, dissabtes de 09.00 a 20.00 hores i diumenges de 10.00 a 14.00 hores).
 • O enviant correu electrònic a cam@abrera.cat indicant nom, cognoms, DNI i la gestió que sol·liciteu.
 • Per a qualsevol dubte o consulta també podeu contactar per telèfon trucant al 93.770.51.00 en horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 07.00 a 22.00 hores, dissabtes de 09.00 a 20.00 hores i diumenges de 10.00 a 14.00 hores).

 

També podeu apuntar-vos a qualsevol de les entitats esportives d'Abrera, practicar el teu esport preferit i fer equip.

 

Recorda, estem preparats i preparades... només ens faltes tu.

 

Impulsem Abrera! Totes i tots hi sumem!

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies