Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 23/06/2024 | 19:43 h

Abrera és solidària! El 17è Festival Contra el Càncer omple la Sala Municipal i recapta 2.525 euros per a la investigació i l'ajuda psicològica. Moltes gràcies a tothom!

2/12/2021

El dissabte 27 de novembre la Sala Municipal d'Abrera es va omplir en una nova edició del Festival contra el Càncer, que s'ha tornat a celebrar després de l'aturada de l'any passat a causa de la pandèmia i amb el compliment de totes les mesures de prevenció davant la Covid-19.

 

Des de l’Ajuntament vam col·laborar un any més en l’organització de l'esdeveniment, organitzat per l’AECC Junta local d’Abrera i que va comptar amb les actuacions d'artistes i entitats del municipi. Una vegada més els establiments locals han donat suport a aquesta iniciativa adquirint entrades de la Fila 0. A totes i tots, moltes gràcies!


La Junta local d'Abrera de l’AECC ha recaptat un total de 2.525 euros. En total, aquest any s'han venut 231 entrades i s'han recaptat 1.730 euros a través de la Fila 0, que ha tingut una molt bona acollida per part dels comerços del nostre municipi. El nostre alcalde, Jesús Naharro, i el regidor de Cultura, Francisco Sánchez van assistir al festival i vam poder gaudir de les diverses actuacions a càrrec d'artistes i entitats locals. L'activitat es va desenvolupar seguint totes les mesures de prevenció davant la Covid-19.

 

La presidenta de l'entitat, Maribel Vargas, ha destacat que enguany el festival ha estat tot un èxit en tots els sentits "amb la Sala Municipal plena, amb tothom respectant les mesures davant la Covid-19 i portant mascareta en tot moment, i les actuacions van estar perfectes, la gent va aplaudir moltíssim i va agradar molt".

 

Vargas també ha volgut agrair públicament la solidaritat i col·laboració de tothom: "Des de l’Associació Espanyola contra el Càncer i la seu local d’Abrera, donem les gràcies primerament al públic, després als botiguers perquè ha estat increïble la seva resposta amb tot el que estan passant. Abrera és molt solidària i estem molt contentes i emocionades perquè hem trencat barreres i hem aconseguit 2.525 euros que se’n van directament cap a la investigació i l’ajuda psicològica, que aquest any fa molta falta. Donem les gràcies al públic, als comerciants, a l’Ajuntament, a Ràdio Abrera i als tècnics que ens van acompanyar.” 

 

El 17è Festival Contra el Càncer d'Abrera ha estat tot un èxit: s'ha recaptat un total de 2.525 euros amb la venda de 231 entrades i la Fila 0, i vam poder gaudir de les diverses actuacions a càrrec d'artistes i entitats locals

 

A la primera part van tenir lloc les actuacions musicals de Juan Antonio Garcia, Ingrid Blázquez (piano), María Muñoz (veu), Mari Pulido, Joaquín Eandi i Antonia Luna.

 

La segona part del festival va continuar amb les actuacions del Grup de Teatre del Casal de la Gent Gran, Vive y Baila (dansa del ventre), Juan Luna y MariCarmen, Gim-Music, Chus; Antonia Luna, Vive y Baila (zumba).

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera agraïm a l’AECC Junta local d’Abrera l'organització de l'esdeveniment solidari. També donem les gràcies a totes les persones que han col·laborat en el festival i han fet donacions. Abrera és solidaria!

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies