Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DISSABTE, 18/05/2024 | 09:01 h

Atenció famílies! No us perdeu la pròxima xerrada de cicle Maternem a Abrera, 'El valor del joc', el dimecres 1 de desembre a la Casa de Cultura

29/11/2021

Des de l'Ajuntament d'Abrera donem continuat al cicle de xerrades anomenat “Maternem a Abrera” per a famílies amb nadons de 0-2 anys. La setena trobada porta per títol "El valor del joc" de la mà de Sílvia Marín, assessora de criança respectuosa, i tindrà lloc el dimecres 1 de desembre a les 17.30 h a la Casa de Cultura (c. Federico García Lorca, 17). Podeu fer la vostra inscripció en l'enllaç que trobareu seguidament o presencialment abans de l'inici de l'activitat.


Maternem a Abrera!

La regidora d'Infància, Giulia Mirto, ha destacat que des de l'Ajuntament d'Abrera seguim adaptant les activitats per a les famílies que estan esperant l’arribada d’un nou fill o filla. L’objectiu és acompanyar les nostres famílies en aquests moments de preparació i d’embaràs; així com també, de rebuda i primers mesos de vida del nadó. Us animem a participar d’aquest format que hem adaptat seguint totes les mesures de seguretat".

 

La regidora d'Igualtat, Montse Navarro, ha comentat que" des de la Regidoria d'Igualtat, conjuntament amb la Infància, apostem per acompanyar les dones i la maternitat en el moment de benvinguda d'un nadó a la família. Enguany, hem adaptat el format virtual de l'anterior edició a unes xerrades presencials, amb totes les mesures de seguretat perquè les famílies puguin compartir experiències, inquietuds i vivències de la proximitat".

 

Saber quins són els diferents esquemes que es donen en el joc i conèixer les preferències del teu fill/a t’ajudarà a poder orientar-te en quins tipus de jocs i joguines oferir-li. Entenent que qualsevol objecte pot esdevenir una joguina.

 

  • Podeu fer la vostra inscripció per la xerrada 'El valor del joc' del dimecres 1 de desembre fent clic aquí o presencialment abans de l'inici de l'activitat.

 

 Xerrada 'El valor del joc'. Maternem a Abrera

 

 

 

Propostes dirigides a dones embarassades i famílies

Davant la declaració d’Estat d’Alarma per coronavirus SARS-CoV-2, des de l’Ajuntament d’Abrera tot mantenint el seu ferm compromís de vetllar per les famílies, les dones i la infància i de garantir l’atenció, el suport i l’acompanyament en totes les seves etapes i necessitats, vam engegar el projecte de “Maternar en temps de confinament”.

 

Aquest projecte naixia per tal d’oferir cobertura i donar resposta a les necessitats de les maternitats que aquesta situació excepcional va generar. Arran de l’èxit de participació de dones i famílies, des de la Regidoria d’Infància i la Regidoria d’Igualtat, Feminismes i LGTBIQ+ seguim apostant per cuidar del maternatge i garantir el benestar de les mares i llurs nadons amb un acompanyament professional.

El projecte “Maternem a Abrera” ha comptat amb una programació anual on s’han abordat  diversos temes especialitzats amb propostes dirigides a dones embarassades i famílies amb nadons de fins a 2 anys. Moltes gràcies, famílies, per la bona acollida! 

 

A Abrera, maternem en família!

 

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies