Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 02/10/2023 | 00:32 h
 • agenda
 • Portada Guia recursos
 • Durant el mes de novembre commemorarem el Dia Internacional contra les violències envers les dones amb diverses activitats. IV Marxa contra les violències masclistes

  + 8

 • Abrera diu Prou! Tallers de sabates vermelles
 • activitats del mes de novembre del Casal de Joves
 • Jornada de neteja Let's Clean Up Europe del dissabte 27 de novembre a l'entorn del riu Llobregat proper a la finca de SAnt Hilari
 • Audició sardanes 28-11-21
 • Activitats Biblioteca Josep Roca i Bros Desembre 2021 - Escape room infantil
 • Activitats Biblioteca Josep Roca i Bros Desembre 2021 - Joc del cluedo
 • Taller per a joves de decoració de bosses de roba feministes
 • Cartell 6a Encesa Llums Nadal d'Abrera Ok

Voleu saber què podeu fer els propers dies a Abrera? Consulteu les activitats programades durant la setmana del divendres 26 al divendres 3 de desembre

26/11/2021

Commmorem el 25 de novembre, Dia Internacional contra la violència envers les dones amb l'acte institucional, la presentació de la "Guia de recursos contra les violències masclistes envers les dones, el memorial per les víctimes "Sabates Vermelles" i la VI Marxa d'Abrera contra les violències masclistes. Dins la Setmana Europea per la Prevenció de Residus organitzem una jornada de neteja a l'entorn de la finca de Sant Hilari, tenim programada una nova xerrada del Cicle Maternem que porta per títol "El valor de joc", també es celebra el 17è Festival Contra el Càncer d'Abrera i divendres 3 de desembre donarem el tret de sortida al Nadal 2021 amb la 6a Encesa de Llums de Nadal!

 

Aquestes són algunes de les propostes que hem programat per als propers dies a Abrera, les quals durem a terme amb totes les mesures de prevenció de la Covid-19. Podeu fer la vostra reserva prèvia d'entrades i inscripcions a través d'aquesta pàgina web, als enllaços que trobareu a continuació, o també de manera presencial a l'inici de cada activitat. Consulteu l'oferta d'activitats programades a Abrera i no us perdeu cap ni una! 


Divendres 26 de novembre

 

Abrera diu Prou! Acte institucional pel Dia Internacional contra la violència envers les dones

Divendres 26 de novembre, a partir de les 18 h tindrà lloc l'acte institucional amb motiu del Dia Internacional contra la violència envers les dones a la plaça de la Constitució i la sala de plens de l'Ajuntament d'Abrera, amb la lectura del manifest del Dia Internacional per part de l’alumnat de l’Institut Voltrera, el parlament de l’Associació Abrera contra la Violència de Gènere i la presentació de la Guia de recursos contra les violències masclistes envers les dones, seguit d’una taula amb els diferents serveis i recursos implicats en l’atenció a les dones en situació de violència masclista i per a l’eradicació de les violències masclistes. 

 

Abrera diu Prou! Taller "Decora la teva Tote-bag Feminista"

Decorarem bosses de roba amb motiu del Dia internacional per a l’erradicació de les violències vers les dones (25 N) amb missatge antiviolència masclista, feminista o  de motivació lliure. L'activitat es farà divendres 26 de novembre al parc de l'Skate (ps. de l'Església).

 

                                                                             Taller per a joves de decoració de bosses de roba feministes

 

 

Del divendres 26 al dilluns 29 de novembre

 

Abrera diu Prou! Memorial a les víctimes mortals de la violència masclista

Des de la Regidoria d’Igualtat, Feminismes i LGTBIQ+ de l’Ajuntament d’Abrera, conjuntament amb l’Associació d’Abrera contra la violència de gènere (AAcVG) impulsem un any més la participació comunitària de la ciutadania per a crear el memorial a les víctimes mortals de la violència masclista d’aquest 2021 a l’estat espanyol. 

 

A través d’aquest, es pretén realitzar un acte de sensibilització, de denúncia i de rebuig vers les violències masclistes, alhora que es commemora cada una de les víctimes, dones i infants, que continuen morint a mans de les seves parelles, ex parelles, pares i familiars amb un impacte brutal i generalitzat arreu del món.

 

Els dimecres 3 i 10 de novembre s'han dut a terme a l'Hotel d’Entitats (Pl.de les Escoles Velles, 1) tallers de pintada de sabates vermelles, amb aforament limitat i totes les mesures de prevenció de la Covid-19. Des de l'Ajuntament donem les gràcies a totes les persones que han fet donació de sabates de dones i infants i/o han participat en els tallers.

 

Del divendres 26 al dilluns 29 de novembre s'escenificarà el memorial a la zona de gespa davant de l’Ajuntament d'Abrera, a la plaça de la Constitució. 

 

                                                                                 Abrera diu Prou! Tallers de sabates vermelles

 

Del dilluns 22 al dilluns 29 de novembre

 

Abrera diu Prou! Il·luminació de color violeta 

 

Del dilluns 22 a dilluns 29 de novembre s'il·luminarà de color violeta la façana de l’Ajuntament i la rotonda del Rebato en commemoració al 25 de novembre, Dia Internacional per l'eradicació de les violències envers les dones.

 

                                                         Abrera s’il·lumina de violeta en el mes en que es commemora el Dia Internacional contra la violència masclista

 

 

Dissabte 27 de novembre

Setmana Europea de la Prevenció de Residus. Recollida de residus a Sant Hilari

 

Un any més ens adherim a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus que té lloc del dissabte 20 al diumenge 28 de novembre de 2021.  Dins la iniciativa "Let's clean up Europe" s'ha programat pel dissabte 27 de novembre de 10 h a 13 h una activitat de recollida de residus a la zona del riu propera a la finca de Sant Hilari. Es comptarà amb la col·laboració de l'Associació Naturalista d'Abrera (ANDA),

 

                                                                                                          Jornada de neteja Let's Clean Up Europe del dissabte 27 de novembre a l'entorn del riu Llobregat proper a la finca de SAnt Hilari.jpg

 

Abrera diu Prou! Parada informativa de l'entitat Abrera contra la violència de gènere 

 

L’Associació Abrera contra la violència de gènere instal·larà una parada informativa el dissabte 27 de novembre dins el Mercat municipal de 9 h a 13 h. Dimarts 23 de novembre no vam poder instal·lar-la al mercat setmanal a causa de la pluja.

 

17è Festival contra el càncer d'Abrera 

 

La Junta Local d'Abrera de la Associación Española Contra el Cáncer (AECC) organitza la dissetena edició del Festival Contra el Càncer d'Abrera dissabte 27 de novembre a partir de les 17 hores a la Sala Municipal. Hi haurà les actuacions de diveros artistes i entitats locals i tot el que es recapti es destinarà a la investigació de la malaltia.

 

Les entrades anticipades i la Fila 0 es poden adquirir:

 • Divendres 26 de novembre de 17 h a 19 h al Casal de la Gent Gran d'Abrera
 • Dissabte 27 de novembre a partir de les 16 h a la Sala Municipal

 

 

Diumenge 28 de novembre

Abrera diu Prou! IV Marxa d'Abrera contra les violències masclistes 

 

Enguany, a Abrera reprenem la Marxa contra les violències masclistes! El diumenge 28 de novembre al matí tindrà lloc al nostre municipi la IV Marxa contra les violències masclistes, una caminada popular pel nostre municipi en commemoració al 25 de Novembre, dia Internacional contra les violències envers les dones, en motiu de rebuig a les violències masclistes. Us hi esperem!

 

                                                                                   Durant el mes de novembre commemorarem el Dia Internacional contra les violències envers les dones amb diverses activitats. IV Marxa contra les violències masclistes.jpg

 

Audició i ballada de sardanes d'Abrera Sardanista

 

Abrera Sardanista organitza una audició i ballada de sardanes diiumenge 28 de novembre a les 12.00 h a la plaça de Rafael Casanova a càrrec de la Cobla Vila d'Olesa En cas de pluja, l'audició se celebrarà a la Sala Municipal.

 • Podeu fer la vostra inscripció prèvia fent clic aquí.  o presencialment abans de l'inici de l'activitat.

      

                                                                                                      Audició sardanes 28-11-21.jpg

 

Dimecres 1 de desembre 

Des de l'Ajuntament d'Abrera donem continuat al cicle de xerrades anomenat “Maternem a Abrera” per a famílies amb nadons de 0-2 anys. La setena trobada porta per títol "El valor del joc" de la mà de Sílvia Marín, assessora de criança respectuosa. Tindrà lloc el dimecres 1 de desembre a les 17.30 h a la Casa de Cultura (c. Federico García Lorca, 17). 

 • Podeu fer la vostra inscripció fent clic aquí o presencialment abans de l'inici de l'activitat:

 

                                                                                                      Cicle Maternem a Abrera - Xerrada

 

Dijous 2 de desembre

Escape Room infantil a la Biblioteca Josep Roca i Bros 

 

Dijous 2 de desembre a la sala d’actes de la Casa de Cultura la Biblioteca Josep  Roca i Bros organitza un Escape Room infantil, en dues sessions:

 • La primera de 17 a 18h amb un màxim de 25 assistents i edats compreses entre els 6 i els 9 anys.
 • La segona sessió, de 18.15 a 19.15h, amb un màxim de 25 assistents, amb edats compreses entre els 10 i els 12 anys.

Degut a la situació sanitària actual i per acomplir amb totes les mesures de prevenció i contenció de la Covi-19 aquestes activitats tenen places limitades i cal inscripció prèvia trucant al 93 770 08 81, a la mateixa biblioteca o enviant un correu a  biblio@abrera.cat Tot així, es podrà fer la inscripció presencialment el mateix dia de l'activitat, abans del seu inici, sempre que l'aforament ho permeti.

 

                                                                                                   Activitats Biblioteca Josep Roca i Bros Desembre 2021 - Escape room infantil.png

 

 

  

Divendres 3 de desembre 

Nadal 2021: 6a Encesa de Llums de Nadal d'Abrera 

 

La plaça de Pau Casals tornarà acollir aquest any l'Encesa de Llums de Nadal el divendres 3 de desembre a partir de les 16.30 h. Des de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Abrera organitzem l'esdeveniment, que comptarà amb l'amenització de #Big Friday i la col·laboració de les entitats Vive y Baila i Juventudes Rocieras de Abrera, amb exhibicions de ball. Us hi esperem! 

 

Cartell 6a Encesa Llums Nadal d'Abrera Ok

                                                                                                    

 

Escape Room infantil a la Biblioteca Josep Roca i Bros 


Divendres 3 de desembre a les 19 h, a la sala d’actes de la Casa de Cultura podrem gaudir del Joc de cluedo per adults. Tot recreant l’escenari d’un crim, el Vicente Corachán guiarà els assistents a esbrinar l’autor de l’assassinat. Vicente Corachán ha ideat un cluedo per adults on guiarà els assistents a esbrinar l’autor d’un cruel assassinat. 

 

Tu també pots formar part d’aquest cluedo, essent el protagonista i interpretant els personatges d’aquesta història. Si voleu participar, només heu de trucar al 93 770 08 81 , passar per la biblioteca o escriure un correu a  biblio@abrera.cat.  L’activitat es durà a terme el divendres 3 de desembre a la sala d’actes de la Casa de Cultura.

 

                                                                                                  Activitats Biblioteca Josep Roca i Bros Desembre 2021 - Joc del cluedo.png

 

 

Més informació:

Podeu estar informats de totes les activitats que s'organitzen a Abrera a través de les Xarxes Socials de l'Ajuntament d'Abrera a Instagram: @abrerainfo, @activatabrera, @casaldejovesabrera.

 

També a L'Agenda de Ràdio Abrera que s'emet dissabtes i diumenges cada hora, des de les 8h fins les 20h després dels Butlletins en Xarxa, i a les 14h després del Resum de la Setmana. Podeu recuperar el podcast fent clic aqui.

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies