Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIVENDRES, 19/07/2024 | 19:58 h

Abrera amb la Cultura! Un públic entregat es diverteix a la Sala Municipal d'Abrera amb el monologuista Tian Lara i el seu espectacle "El Anticoach"

15/11/2021

Més d'un centenar de persones van divertir-se divendres 12 de novembre amb l'actuació del monologuista Tian Lara a la Sala Municipal d'Abrera, on va presentar el seu espectacle "El Anticoach". El públic abrerenc, entregat des del primer moment, va gaudir d'una hora i 45 minuts d'humor i ironia, fent un repàs de temes d'actualitat des d'una òpctica anti-coach, irreverent i punyent, convidant també a la reflexió.


Dotze anys després, Tian Lara ha tornat a actuar a Abrera per presentar el seu darrer espectacle "El Anticoach" davant les 130 persones que van assistir el divendres 12 de novembre passat a la Sala Municipal. Un públic que es va entregar des del primer moment i durant les gairebé dues hores d'humor i irionia que Lara ens va oferir al nostre municipi.

 

En finalitzar el xou, el còmic del canal de televisió TV Comedy Central va assegurar: "M'ha agradat tornar a Abrera dotze anys després dels meus inicis. El públic ha connectat des del primer moment i ha estat una actuació molt agradable. Estic molt agraït perquè, tot i la situació actual, la gent ve al teatre i dóna suport als artistes i a la cultura en general".

 

Tian Lara: "El públic s'ha entregat des del primer moment i estic molt agraït perquè, tot i la situació actual, la gent ve al teatre i dóna suport als artistes i a la cultura en general"

 

El còmic del canal de televisió TV Comedy Central (Paramount Comedy) Tian Lara ha presentat a Abrera el seu espectacle "El Anticoach", un monòleg que no et canvia la vida, però et farà passar una bona estona! Després de 6 anys en cartellera amb diferents espectacles i gravar dos monòlegs en el canal de TV Comedy Central, el còmic Tian Lara s'ha especialitzat a destruir empreses des de dins, practicant l'anticoaching i explicant com ha estat en cada etapa de la seva vida. No hi ha major antidepressiu que veure a algú més perjudicat que tu. Aquest humorista gaudeix explicant veritats incòmodes, improvisant amb el públic i trencant tasses amb frases motivadores en el seu xou ‘El AntiCoach‘.

 

 

Tian Lara, més de 1200 actuacions en directe i 8 anys en cartellera de teatre

Còmic, monologuista, infermer i anticoach: així es descriu a Tian Lara (Barcelona, 1981). Compta amb més de 1200 actuacions en directe a la seva esquena i 8 anys en cartellera de teatre amb diversos espectacles. Amb un estil ràpid i explosiu, amb predilecció per barrejar temes d'actualitat i experiències completament reals, sense oblidar la improvisació i interacció amb el públic.

 

Actualment recorre els escenaris amb "El Anticoach", el monòleg que aborda el món del coaching en clau d'humor i amb el qual ha estat en cartellera en el Teatre Capitol de Barcelona, entre altres i que hem pogut gaudir a la nostra Sala Municipal.

 

Podeu conèixer més sobre aquest artista escoltant l'entrevista que va concedir a la nostra emissora municipal Ràdio Abrera i que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies