Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 17/06/2024 | 09:14 h

Comencen les visites escolars a la nostra Biblioteca Josep Roca i Bros amb la visita de la classe de "Els Hèrcules" de 1er de l'Escola Josefina Ibañez

2/11/2021

Un any més, tornen les visites escolars a la Biblioteca Josep Roca i Bros. Estan adreçades a tots els nivells educatius, des de l’Escola Bressol fins al batxillerat, tenen com a objectiu donar a conèixer la biblioteca i el seu funcionament. 

 

Al llarg de tot el curs escolar, és previst que prop de 800 escolars visitin la nostra biblioteca. Dimecres 27 d'octubre de 2021 ens ha visitat la classe de "Els Hèrcules" de primer de primària de l'Escola Josefina Ibañez. Gràcies per la vostra visita!


A través d'aquestes visites els i les alumnes es formen com a usuàries i usuaris en la recerca d’informació i funcionament del catàleg de la nostra biblioteca, es promou l’interès per la lectura i s'estableixen lligams amb els centres educatius de la vila.

 

La regidora d'Educació, Giulia Mirto, ha destacat: "En el sí de les diverses activitats que treballem conjuntament amb els centres escolars d’Abrera, es troba aquesta inciativa que té per objectiu que l’alumnat abrerenc conegui la nostra Biblioteca Josep Roca i Bros i dels recursos de que hi disposen. Un cop més agrair la col·laboració que sempre mostren els centres escolars amb les propostes que els fem per a seguir millorant les oportunitats i l’aprenentatge del nostre alumnat”.

 

Per la seva part, la regidora de Patrimoni Cultural i Memòria Històrica, Arantxa Galofré, ha assenyalat: “Des del govern municipal i la Biblioteca Pública d’Abrera volem apropar-nos millor a les necessitats de la comunitat educativa. Amb l’organització d’aquestes visites adaptades als diferents nivells, poden conèixer la biblioteca més propera i aprendre'n el funcionament i l'ús. Volem que la Biblioteca sigui una eina de suport pràctica per a docents i alumnes. Des d’aquí agraeixo tota aquesta feina, que es possible gràcies a la col·laboració i al treball continu que realitzen els nostres centres educatius i el personal de la biblioteca.”

 

Dimecres 27 d'octubre ens ha visitat la classe de "Els Hèrcules" de primer de primària de l'Escola Josefina Ibañez. Des de l'Ajuntament agraïm la col·laboració dels centres escolars en les propostes que organitzem per millorar les oportunitats i l'aprenentatge del nostre alumnat.

 

 

Dimecres 27 d'octubre de 2021 han vigut a visitar-nos els nens i nenes de la classe  "Els Hèrcules", de primer de primària de l'Escola Josefina Ibañez. La visita ha consistit en veure una pel·lícula informativa de la normativa, serveis i documents que poden trobar a la biblioteca.
 
Seguidament, hem mostrat la sala infantil i s'han resolt dubtes. Hem passat a la sala d'adults a fer les següents activitats: la primera, aprendre la normativa d'ús de la biblioteca i després hem demanat que ens dibuixessin la seva biblioteca "ideal". 
 
Per finalitzar, han pogut gaudir d'una de les novetats d'enguany: uns minuts de lectura lliure.  L'any passat aquesta activitat no es va poder fer degut a les restriccions per el Covid-19.
 
 

Les visites a la Biblioteca Josep Roca i Bros s'adapten a les necessitats dels diferents nivells educatius, i sempre van acompanyades de material per treballar a les aules. Al llarg de tot el curs escolar 2021-2022 ens visitaran prop de 800 escolars! Us hi esperem!

 

Aquestes visites s’adapten a les necessitats dels diferents nivells educatius i sempre van acompanyades d’alguna fitxa o material per practicar el que s’ha après durant la visita i s’han programat prèviament amb els centres. Al llarg de tot el curs escolar, prop de 800 escolars visitaran la Biblioteca Josep Roca i Bros.  

 

Visiteu la nostra biblioteca!

La nostra Biblioteca Josep Roca i Bros d'Abrera (c. de Federico García Lorca, 17) obre en el següent horari: tardes de dilluns a divendres de 16 h a 20.30 h i matins de dimarts, dijous i dissabtes de 10 a 13.30 h.

 

Ens podeu visitar de manera presencial, o bé contactar-nos a través dels següents canals:

 • Per correu electrònic: biblio@abrera.cat
 • Per telèfon: 93 770 08 81
 • Per les xarxes socials de la biblioteca i l'Ajuntament

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

Canals Comunicació Ajuntament faldó

 


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies