Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 14/07/2024 | 06:10 h

Detectem un nou acte vandàlic en l'espai públic del nostre municipi. Siguem cívics i cuidem el nostre entorn!

26/10/2021

Els serveis tècnics de l'Ajuntament d'Abrera han detectat un nou atac vandàlic en l'espai públic del nostre municipi, amb la desaparició de sis unitats dels contenidors nous de fracció orgànica als barris de Ca N’Amat, les Carpes i Can Vilalba. Des del consistori fem una crida al civisme per tal d’evitar aquestes accions al nostre municipi per mantenir un entorn òptim i cívic per a tothom.


Actes vandàlics com aquest són una degradació del nostre entorn i la seva reparació implica un cost econòmic que assumim totes les veïnes i veïns del municipi. La reposició dels sis contenidors de fracció orgànica ha tingut un cost de 800 €.

L'ordenança de divisme i convivència ciutadana de l'Ajuntament d'Abrera prohibeix les conductes vandàliques, agressives o negligents en l’ús del mobiliari urbà que generin situacions de risc o perill per a la salut i la integritat física de les persones.

  • Consulteu l'ordenança de divisme i convivència ciutadana fent clic aquí.

 

Des de l'Ajuntament fem una crida al civisme i condemnem aquest tipus d'accions. Aquests actes incívics, que es donen esporàdicament, no canvien la nostra identitat de municipi, on el respecte i la convivència són sempre el tarannà l'habitual. Tenim un poble àmpliament cívic i respectuós. 


Servei de recollida de les restes orgàniques als barris

Des de l’Ajuntament d’Abrera treballem constantment per millorar en la recollida dels residus del municipi. És per això que hem iniciat el servei de recollida de les restes orgàniques domèstiques als barris d’Abrera. Un servei que ja oferim al nucli urbà del nostre municipi i que, des d'aquest mes d'octubre, també realitzem als barris de Sant Miquel, Can Vilalba, Santa Maria de Vilalba, Can Torres, Les Carpes, Ca n'Amat i disseminats. Hem instal·lat un total de 89 nous contenidors específics de color marró a la via pública, als punts on actualment ja estan ubicats la resta de contenidors de recollida de residus. 

A més, des de mitjans del mes de setembre i fins aquest dimecres 26 d'octubre hem informat els veïns i veïnes a mitjançant de diversos punts d'informació, als que també repartim cubells per facilitar la separació a la llar de la fracció orgànica a tots els barris del nostre municipi. A Abrera reciclem i cuidem el medi ambient!

 

 


A Abrera apostem pel civisme i la convivència ciutadana!

 

Us informem de tota l'actualitat. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies