Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMARTS, 05/12/2023 | 13:06 h
 • Esports - CAM
 • Centre Aquàtic Municipal (CAM)
 • Sala FITNESS del Centre Aquàtic Municipal (CAM)

  + 2

 • Sala FITNESS del Centre Aquàtic Municipal (CAM)
 • La salut és cosa de tothom! Mascaretes, distància i mans netes

A Abrera fem esport! El Centre Aquàtic Municipal (CAM) recupera l'aforament al 100%

Estem preparats i preparades... només ens faltes tu!

26/10/2021

Abrera amb l'esport! Des d'aquest dimarts 26 d'octubre al Centre Aquàtic Municipal (CAM) recuperem l'aforament al 100% i, per tant, s’habiliten totes les màquines possibles de la Sala de Fitnes i hi haurà un increment en les ràtios de les activitats dirigides, amb totes les mesures de prevenció de la Covid-19.

 

Al Centre Aquàtic Municipal d'Abrera (CAM) t'oferim una àmplia oferta d'activitats esportives per a infants, joves, adults i gent gran. Tria la que més t'agradi, i no ho dubtis! T'esperem per retrobar-nos al CAM, amb totes les mesures de seguretat per la prevenció de la Covid-19. I t'ho posem encara més fàcil, gràcies a la nova parada del Bus Urbà d'Abrera. A Abrera, apropem les persones!


Des d'aquest dimarts 26 d'octubre trobareu un increment en les ràtios de les activitats dirigides en el Centre Aquàtic Municipal (CAM), que passen a tenir les següents places: 

 • AiguaGims: 20 persones. 
 • Spinnings: 25 persones. 
 • Activitats de Sala Polivalent: 25 persones. 

 

D’altra banda, també aprofitem per comunicar-vos que la sauna s’habilitarà amb un aforament màxim de 3 persones. De moment, el bany de vapor segueix fora de servei. Respecte als jacuzzis, us informem que hem iniciat les actuacions corresponents per posar-los en marxa. Quan aquestes finalitzin us ho comunicarem degudament. 

 

Es recorda que l’accés a Sala de Fitnes i Zona d’Aigües segueix sent lliure tenint en compte la modalitat d’abonament que es tingui contractada i queda regulat a través del sistema de torns utilitzant el carnet de persona abonada al CAM.  

També us recordem que l’ús de la mascareta és obligatori, durant la realització de les activitats en sales, i en tots els desplaçaments dins la instal·lació, excepte quan ens introduïm als vasos de les piscines.


L’ús de la mascareta segueix sent obligatori, amb l’excepció de quan ens introduïm als vasos de les piscines

 

Tanmateix, per dur a terme alguna activitat de la graella d’activitats del CAM cal realitzar la reserva de plaça a través de la plataforma de reserves a partir de les 06.00 hores del dia en què es vulgui dur a terme l’activitat. 

 

A Abrera gaudim d'una pràctica esportiva segura i saludable

Més de 300 persones s'han animat a abonar-se al Centre Aquàtic Municipal (CAM) des que vam iniciar la temporada el mes de setembre. Per aquest motiu, animem a tota la població que ho desitgi a gaudir d'una pràctica esportiva segura i saludable en les nostres instal·lacions, on trobareu una gran oferta d'activitats dirigides, una Sala de Fitnes equipada amb tota mena de màquines i una Zona d'Aigües que és un referent al tractar-se l'aigua amb el sistema d'electròlisi salina. 

 

Aquest mes d'octubre hem suprimit les cites prèvies per fer ús de la Sala de Fines i la zona d'aigües al Centre Aquàtic Municipal (CAM)

Així mateix, us recordem que, per realitzar qualsevol tràmit, podeu:

 • Fer el tràmit en persona al CAM (passeig Estació, 24, Bis) en horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 07.00 a 22.00 hores, dissabtes de 09.00 a 20.00 hores i diumenges de 10.00 a 14.00 hores).
 • O enviant correu electrònic a cam@abrera.cat indicant nom, cognoms, DNI i la gestió que sol·liciteu.
 • Per a qualsevol dubte o consulta també podeu contactar per telèfon trucant al 93.770.51.00 en horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 07.00 a 22.00 hores, dissabtes de 09.00 a 20.00 hores i diumenges de 10.00 a 14.00 hores).

 

També podeu apuntar-vos a qualsevol de les entitats esportives d'Abrera, practicar el teu esport preferit i fer equip.

 

El proper dilluns 1 de novembre el CAM obrirà de 10 a 14 hores.

 

Recorda, estem preparats i preparades... només ens faltes tu.

 

Impulsem Abrera! Totes i tots hi sumem!

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies