Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 14/07/2024 | 07:50 h

Assistim a la presentació dels equips per la temporada 2021-22 de l'Agrupació Esportiva Abrera!

27/10/2021

El Camp de Futbol Municipal d'Abrera va acollir, el diumenge 24 d'octubre, la presentació de la temporada de l'Agrupació Esportiva Abrera. L'entitat esportiva va presentar els nous equips, les novetats i els objectius del club, que aposta per mantenir les categories que té en l'actualitat i, especialment en els equips de base, educar, formar persones i esportistes.

 

L'esdeveniment esportiu va comptar amb gran participació ciutadana, després dels darrers mesos de pandèmia. A la presentació també hi va assistir el nostre alcalde, Jesús Naharro, el regidor d'Esports, Jordi Moreno, acompanyats de la regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Guadalupe Marcos, i el regidor d'Alternativa d'Abrera, Miquel Carrión. L'acte va comptar amb l'amenització de les entitats Abrera Gimnàstic Clubl'entitat i Vive y Baila.


L'Agrupació Esportiva Abrera compta aquesta temporada amb més de 300 jugadors i jugadores repartits i repartides en 19 equips: 2 equips Juvenils, 2 equips Sènior, 2 cadets, 3 infantils (2 federats en futbol 11 i 1 de futbol 7 que participarà al Consell Escolar), 4 alevins, 3 benjamins (2 benjamins federats i 1 que participarà al Consell Escolar), 2 prebenjamins (1 prebenjamí federat i 1 que participarà al Consell Escolar) i 1 equip de Promeses (tot i que el club preveu tenir 1 equip més en els propers mesos).

 

Novetats destacades de la temporada 2021-22 

Com a principal novetat aquesta temporada, l'Agrupació Esportiva Abrera ha obert un nou equip en la categoria Juvenil B, que se suma al Juvenil A que ja tenia. I a banda, té la previsió d'obrir un segon grup en la categoria Promeses. 

 

En el seu parlament, el nostre alcalde, Jesús Naharro, va agrair a l'entitat el foment de  la pràctica esportiva amb el futbol i per portar el nom d’Abrera per tot Catalunya. Jesús Naharro ha afirmat que "he querido agradecer al AE Abrera por todo su trabajo, constancia y esfuerzo durante estos meses de pandemia, se han mantenido unidos y han mantenido su proyecto futbolístico en el municipio, más vivo que nunca, y agradecerles que lleven sus principios y valores fuera de Abrera como su buen comportamiento y disciplina".


L'alcalde va agrair a l'entitat el foment de  la pràctica esportiva amb el futbol i per portar el nom d’Abrera per tot Catalunya

 

Jordi Moreno, regidor d'Esports a l'Ajuntament d'Abrera, ha volgut felicitar també a l'agrupació esportiva perquè "recuperem les activitats amb tota la normalitat i és un goig de veure que avui varies entitats es reuneixen per fer aquest tipus d'acte i això dona un caliu al poble que es demostra amb la gran quantitat de persones que hi han assistit". 

 

El president de l'AE Abrera, Alonso Blanco, ha explicat que "nos estamos haciendo cada vez más importantes, sobre todo en el pueblo. Nuestras instalaciones son estupendas, almenos por ahora, podemos llevar a cabo la practica deportiva de momento con total satisfacción en nuestras instalaciones y estamos muy orgullosos de todo el trabajo que se realiza des de nuestra entidad. Seguiremos trabajando por y para nuestros deportistas e intentaremos dar lo mejor".

 

"Nos estamos haciendo cada vez más importantes, sobre todo en el pueblo. ¡Nuestras instalaciones son estupendas"

 

Per la seva part, la Raquel López i la Marta Ruiz, de l'entitat Vive y Baila, han volgut agraïr a l'AE Abrera per comptar amb elles a l'hora d'organitzar un acte com el del passat diumenge: "estem molt contentes i agraïdes que comptin amb nosaltres. Hem posat tota la nostra energia per compartir amb tothom i ha estat un esdeveniment molt participatiu, molt bonic i agraïm que pensin en nosaltres i de col·laborar amb l'Agrupació Esportiva d'Abrera. Després de tant de temps, ha estat molt especial per tots nosaltres".

 

I finalment, l'entrenadora de l'Abrera Gimnàstic Club, Desiré Guixà, també ha volgut agraïr a l'AE Abrera el fet de comptar amb la seva entitat per amenitzar la jornada: "algunes de les nostres gimnastes han fet una petita exhibició al camp de futbol del nostre poble, paticipant així en l'esdeveniment que l'Agrupació Esportiva Abrera va organitzar. Des de l'Abrera Gimnàstic Club estem molt agraïdes per la invitació i encantades de participar i col·laborar amb l'esport de la nostra vila".

 

Podeu escoltar totes les declaracions, a la part inferior d'aquesta pàgina. 

 

 

Entrega de plaques i sorteig final

 

L'Agrupació Esportiva Abrera va fer entrega, a la part final de la celebració, de plaques d'agraïment a les entitats Vive y Baila i Abrera Gimnàstic Club per la seva participació i col·laboració en la fita esportiva de diumenge, a l'Ajuntament d'Abrera a mans del regidor d'Esports, Jordi Moreno, i a Paquita Linares, que va formar part de la Federació Catalana de Futbol. 

 

També es va fer un sorteig d'escultures amb motoserra, cortesia de Ferreteria Scorpio. 

 

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera volem felicitar a l'Agrupació Esportiva Abrera per la presentació de la seva nova temporada 2021-22 i li desitgem molts éxits esportius durant la mateixa!

 

   

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

Canals Comunicació Ajuntament faldó


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies