Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 20/06/2024 | 17:07 h
 • Esports - CAM
 • Sala FITNESS del Centre Aquàtic Municipal (CAM)
 • Sala FITNESS del Centre Aquàtic Municipal (CAM)

Estem preparats i preparades... només ens faltes tu! A Abrera ens movem i fem esport!

Aquest mes d'octubre hem suprimit les cites prèvies per fer ús de la Sala de Fines i la zona d'aigües al Centre Aquàtic Municipal (CAM)

15/10/2021

Abrera amb l'esport! Més de 250 persones s'han animat a abonar-se al Centre Aquàtic Municipal (CAM) des que vam iniciar la temporada el mes de setembre. Per aquest motiu, animem a tota la població que ho desitgi a gaudir d'una pràctica esportiva segura i saludable en les nostres instal·lacions on trobareu una gran oferta d'activitats dirigides, una Sala de Fitnes equipada amb tota mena de màquines i una Zona d'Aigües que és un referent al tractar-se l'aigua amb el sistema d'electròlisi salina. 

 

Al Centre Aquàtic Municipal d'Abrera (CAM) t'oferim una àmplia oferta d'activitats esportives per a infants, joves, adults i gent gran. Tria la que més t'agradi, i no ho dubtis! T'esperem per retrobar-nos al CAM, amb totes les mesures de seguretat per la prevenció de la Covid-19. I t'ho posem encara més fàcil, gràcies a la nova parada del Bus Urbà d'Abrera. A Abrera, apropem les persones!


Des del divendres 1 d'octubre l’accés al Centre Aquàtic Municipal (CAM) és lliure tenint en compte la modalitat d’abonament que es tingui contractada. Per poder controlar l’aforament, l’accés d’entrada i sortida s’ha de fer a través del sistema de torns amb el carnet del CAM.

 

Per a les activitats dirigides del CAM, com els AiguaGims, Spinnings o la resta d’activitats que es realitzen a la Sala Polivalent, es manté el sistema de reserves ja que les places estan limitades a l’aforament de l’espai. El funcionament seguirà sent a través de la plataforma de reserves que quedarà habilitada cada dia a partir de les 06.00 hores.

Us recordem que l’ús de la mascareta és obligatori, durant la realització de les activitats en sales, i en tots els desplaçaments dins la instal·lació, excepte quan ens introduïm als vasos de les piscines.

 

Aquest mes d'octubre hem suprimit les cites prèvies per fer ús de la Sala de Fines i la zona d'aigües al Centre Aquàtic Municipal (CAM)

Així mateix, us recordem que, per realitzar qualsevol tràmit, podeu:

 • Fer el tràmit en persona al CAM (passeig Estació, 24, Bis) en horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 07.00 a 22.00 hores, dissabtes de 09.00 a 20.00 hores i diumenges de 10.00 a 14.00 hores).
 • O enviant correu electrònic a cam@abrera.cat indicant nom, cognoms, DNI i la gestió que sol·liciteu.
 • Per a qualsevol dubte o consulta també podeu contactar per telèfon trucant al 93.770.51.00 en horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 07.00 a 22.00 hores, dissabtes de 09.00 a 20.00 hores i diumenges de 10.00 a 14.00 hores).

 

També podeu apuntar-vos a qualsevol de les entitats esportives d'Abrera, practicar el teu esport preferit i fer equip.

 

Recorda, estem preparats i preparades... només ens faltes tu.

 

Impulsem Abrera! Totes i tots hi sumem!

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies