Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DISSABTE, 13/04/2024 | 05:45 h
  • El Consell Municipal de les Dones reprèn l'activitat amb una reunió telemàtica

El dimecres 13 d'octubre tindrà lloc una nova reunió del Consell Municipal de les Dones

11/10/2021

El proper dimecres 13 d'octubre a les 18.00 h, es celebrarà de forma telemàtica una nova sessió del Consell Municipal de les Dones d’Abrera. El Consell permet articular i canalitzar la participació de les dones, amb l’objectiu d’avançar cap l’equitat de gènere. 


Després que durant l’any 2020 amb l’arribada de la COVID-19, les trobades del Consell Municipal de les Dones es veiessin amb la necessitat d’ajornar-se, enguany aquest òrgan participatiu s’ha reactivat amb l’impuls des del passat mes d’abril i tot aprofitant l’espai per treballar conjuntament de forma participativa en el procés d’elaboració del Pla d’Igualtat Local per la ciutadania d’Abrera que s’està duent a terme.

 

 

El Consell Municipal de les Dones té com a objectiu la participació de les dones del municipi, facilitar espais de relació i coordinació entre les diferents entitats i dones que treballen per a la igualtat, així com la incorporació de la perspectiva de gènere en els assumptes i polítiques públiques, tot recollint la pluralitat de les dones i dels seus interessos.

 

El Consell Municipal de les Dones té com a objectiu la participació de les dones del municipi, facilitar espais de relació i coordinació entre les diferents entitats i dones que treballen per a la igualtat

 

El dilluns 26 d’abril passat es va celebrar la darrera trobada del Consell Municipal de les dones d’Abrera. En aquesta ocasió, s’hi van reunir 14 membres del Consell Plenari format per la representació de dones dels sindicats, dels partits polítics i de les entitats municipals, així com dones que a títol individual també hi participen involucrant-se en les polítiques d’equitat d’Abrera. La reunió es va dur a terme de forma telemàtica com a mesura de prevenció de la Covid-19.

 

Què cal fer per inscriure’s al Consell Municipal de les Dones?

Per formar part del Consell municipal de les Dones d’Abrera només cal emplenar la sol·licitud que trobareu en aquest web municipal, i entrar-la per registre electrònic mitjançant instància genèrica. Tràmit que es pot fer de forma telemàtica, o bé  presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Abrera amb cita prèvia. Per més informació podeu trucar al 93 770 29 11 o escriure a dones.igualtat@abrera.cat.

 

Trobareu el tràmit i els models de sol·licitud fent clic aquí o a l’Oficina d’Atenció Ciutadana amb cita prèvia.

 

  • Per demanar cita prèvia podeu trucar al T. 93 770 03 25 en el nostre horari habitual, de dilluns a divendres de 9 h a 14 h, i els dimarts i dimecres també de 16.30 h a 19 h, o enviar-nos un correu electrònic a l'adreça informacio@abrera.cat. L'atenció per cita prèvia a l'OAC serà els matins, de 9 h a 14 h.

 

Abrera, municipi 100% feminista!

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies