Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 20/06/2024 | 19:12 h

A Abrera gaudim de la música! 190 alumnes comencen el nou curs a l'Escola Municipal de Música d'Abrera

23/9/2021

L'Escola Municipal de Música va obrir de nou el curs escolar musical el dilluns 13 de setembre passat, amb totes les mesures de seguretat per la prevenció de la Covid-19 i amb una matriculació que arriba ja als 190 alumnes!


Des de l'escola hem elaborat un pla que contempla les principals mesures que es van aplicar ja el curs passat per tal de poder oferir a l'alumnat en essència les mateixes assignatures que abans de la pandèmia però garantint les mesures de protecció. En alguns dels programes educatius (Iniciació i Educació Musical Bàsica) s'ha reduït el temps de classe per tal de possibilitar la subdivisió de grups i aconseguir l'aforament adequat de les aules que permeti mantenir la correcta ventilació dels espais.

La regidora d'Educació, Giulia Mirto, ha comentat que”un curs més iniciem amb moltes ganes i planificació el curs escolar 21-22 a la nostra Escola Municipal de Música amb 190 alumnes de totes les edats que podran gaudir d’un gran ventall de disciplines musicals. Els desitgem un molt bon curs i que gaudeixin de la música!”.

 

Formació musical orientada a totes les edats

D'aquesta manera seguim oferint una formació musical orientada a totes les edats a partir dels 3 anys, amb una oferta instrumental molt àmplia (Acordió diatònic, Flauta travessera, Trompeta, Trombó, Guitarra, Guitarra elèctrica, Cant, Piano, Violí, Viola, Violoncel, Baix elèctric, Bateria, Saxofon, Tible i Tenora), un gran nombre de Grups instrumentals i Vocals per aprendre i gaudir de la música en grup i també, des de ja fa 5 anys, sessions de Musicoteràpia. 

 

  • Consulteu el calendari (veure pdf) i els horaris (veure pdf) del curs musical 2021-2022.


Aprofitem l'inici del curs per convidar-vos a veure el Vídeo del Concert de Festa Major que vam realitzar el passat 28 de juny a la plaça de Pau Casals.

 

També podeu veure el vídeo de les audicions del mes de juny passat, on trobareu tota l'oferta d'instruments que oferim des de l'Escola Municipal de Música:

 

Per informació sobre les inscripcions us podeu adreçar al correu: escolademusica@abrera.cat o també al telèfon 93 770 27 02 de dilluns a divendres de 16:30 a 20:30 h.

 

  • També podeu visitar el Blog de l'Escola Municipal de Música fent clic aquí.

 

Bon inici de curs a totes i tots. A Abrera gaudim de la música!

 

 Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 

 

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies