Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 25/02/2024 | 06:55 h
 • El dimecres, 8 de setembre, obrim les inscripcions telemàtiques per a la xerrada 'La son infantil' dins el cicle 'Maternem a Abrera'
 • El dimecres, 8 de setembre, obrim les inscripcions telemàtiques per a la xerrada 'La son infantil' dins el cicle 'Maternem a Abrera'

Atenció famílies! Obrim les inscripcions telemàtiques de la pròxima xerrada de cicle 'Maternem a Abrera'

7/9/2021

Des de l'Ajuntament d'Abrera donem continuat al cicle de xerrades anomenat “Maternem a Abrera” per a famílies amb nadons de 0-2 anys. La quarta trobada sota el títol “La son infantil” de la mà de Gemma López, experta en lactància i maternitat, tindrà lloc el proper dimecres 22 de setembre a les 18.00 h a la Casa de Cultura (c. Federico García Lorca, 17). Inscripcions obertes a partir del dimecres 8 de setembre a les 12 h!


Maternem a Abrera!

“La son infantil” és la quarta proposta del Maternem a Abrera a càrrec de Gemma López, certificada en Neurociència de la son infantil i les seves implicacions en l'atenció a les famílies pel CESI (Centro de Estudios del Sueño Infantil). En la xerrada, d'una hora aproximada de durada, s'explicarà com és la son de les criatures i com evoluciona amb el pas dels mesos, així com què podem modificar o adaptar per aconseguir un millor descans per tota la família, tenint en compte i respectant la fisiologia i les necessitats dels infants.

 

El dimecres, 8 de setembre, obrim les inscripcions telemàtiques per a la xerrada 'La son infantil' dins el cicle 'Maternem a Abrera'

 

En la xerrada s'explicarà com és la son de les criatures i com evoluciona, així com què podem modificar o adaptar per aconseguir un millor descans per tota la família

Podreu fer les vostres inscripcions per a la xerrada “La son infantil” a partir de dimecres 8 de setembre a les 12 h fent clic aquí.

 

Molt bona acollida

El dimarts 4 de maig, el dimarts 25 de maig i el dimecres 16 de juny vàrem realitzar la primera, la segona i tercera xerrada del cicle de xerrades de "Maternar a Abrera" a la Casa de Cultura amb molt bona acollida i participació.

 

Activitats programades

El projecte “Maternem a Abrera” compta amb una programació anual on s’abordaràn diversos temes especialitzats amb propostes dirigides a dones embarassades i famílies amb nadons de fins a 2 anys. Preneu nota!!

 

 • Dimecres 22 de setembre a les 18 h. La son infantil de la mà de Gemma López, experta en lactància i maternitat.

Inscripció prèvia a partir del dimecres 8 de setembre a les 12.00 h.

 • Dimecres 20 d’octubre a les 17.30 h. La lactància materna de la mà de Marina Rinaldi, Doula i experta en lactància.

Inscripció prèvia a partir del dimecres 6 d’octubre a les 12.00 h.

 • Dimecres 17 de novembre a les 17.30 h. Ni rosa ni blau, per una educació no sexista a càrrec de Gemma Guillemón, assessora de lactància i porteig professional.

Inscripció prèvia a partir del dimecres 3 de novembre a les 12.00 h.

 • Dimecres 1 de desembre a les 17.30 h. El valor del joc de la mà de Sílvia Marín, assessora de criança respectuosa.

Inscripció prèvia a partir del dimecres 17 de novembre a les 12.00 h.

 

Cal tenir en compte que aquesta programació podria veure's modificada en qualsevol moment davant possibles canvis en les mesures de prevenció i contenció de la Covid-19. L'aforament és limitat i des de l'Ajuntament d'Abrera garantim l'acompliment de totes les mesures higiènic-sanitàries necessàries per a gaudir de les activitats.

 

Us animem que participeu i compartiu amb la resta de famílies que creieu que els podria interessar sumar-se a l’experiència.

 

A Abrera, maternem en família!

 

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies