Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMARTS, 21/05/2024 | 11:50 h

Ràdio Abrera torna avui dilluns 30 d'agost, si la meteorologia ho permet, a la Piscina Municipal d'Estiu amb el programa "Viu l'Estiu" en directe des de la piscina!

El programa comptarà amb música, jocs, ball, animació i activitats i la col·laboració de l'entitat abrerenca Juventudes Rocieras d'Abrera

30/8/2021

Aquest estiu tornem a gaudir de la nostra emissora municipal a la Piscina Municipal d'Estiu. Des de Ràdio Abrera s'ha treballat per tornar a oferir aquesta activitat amb totes les mesures de prevenció davant la Covid-19. Avui dilluns 30 d'agost de les 11 h a les 14 h, si la meteorologia ho permet, hi haurà emissió en directe des del recinte de la Piscina Municipa d'Estiu, on totes les usuàries i tots els usuaris de l'equipament podran gaudir amb música, jocs, ball, animació i activitats. Per això comptarem amb la col·laboració l'entitat Juventudes Rocieras d'Abrera. Vine a banyar-te i diverteix-te amb nosaltres!


 

Dilluns 30 d'agost: "Viu l'Estiu" i Juventudes Rocieras

 

El segon dia de la Ràdio a la piscina serà avui dilluns 30 d'agost, si la meteorologia ho permet, amb la Gemma Vilallonga, que un estiu més torna a la Piscina Municipal d'Estiu al capdavant del programa "Viu l'Estiu" de Ràdio Abrera. Des de les 11 h fins les 14 h ens oferirà una variada selecció musical, per amenitzar la calor amb molt bon ritme, jocs i activitats, i amb regals per als i les participants!

 

A més, comptarem amb la col·laboració de l'entitat abrerenca Juventudes Rocieras d'Abrera, que en aquesta ocasió oferiran una masterclass de ioga a partir de les 12.30 h a càrrec de la professora de l'entitat Isabel Giraldo. L'activitat s'adreça a usuaris i usuàries de la Piscina Municipal d'Estiu de totes les edats, i l'objectiu és que puguin conèixer, relaxar-se i familiaritzar-se amb aquesta disciplina en un entorn lúdic i a l'aire lliure!

 

 

Activitats programades pel dilluns 30 d'agost:

  • De 11 h a 14 h Emissió en directe de "Viu l'Estiu" amb Gemma Vilallonga
  • A partir de les 12.30 h Masterclass de ioga a càrrec de Juventudes Rocieras d'Abrera

 

RÀDIO A LA PISCINA - ESTIU 2021.jpg

 

 

Propostes planificades i segures
 

Des de l'Ajuntament posem a l'abast de la ciutadania tot un ventall d'activitats, amb una visió garantista respecte a les mesures sanitàries vigents en cada moment, redissenyant-les i adaptant les propostes perquè els veïs i veïnes d'Abrera gaudeixin del seu lleure de manera planificada i segura.

 

Així, l'activitat es desenvoluparà seguint en tot moment les mesures de prevenció davant la Covid-19 establertes per les autoritats sanitàries competents, així com a la normativa de la nostra Piscina Municipal d'Estiu que podeu consultar  fent clic aquí

 

Les activitats programades són gratuïtes però cal abonar l’entrada de la piscina o presentar-hi l’abonament per poder participar-hi. Podeu consultar tota la informació referent als preus de les entrades individuals i dels abonaments per la Piscina Municipal d'Estiu fent clic aquí.o gestionar l'abonament per a la temporada a través del formulari d'inscripció fent clic aquí

 

Les activitats programades són gratuïtes però cal abonar l'entrada de la piscina o presentar-hi l'abonament. Es desenvoluparant seguit les mesures de prevenció vigents davant la Covid-19. Veniu, participeu i gaudiu amb nosaltres de manera segura!

 

 

Cartell Piscina Municipal Estiu 2021

 

També a l'estiu, escolta Ràdio Abrera!

Com sempre, tota la programació de Ràdio Abrera la podeu sintonitzar en directe al 107.9 de l’FM, a radioabrera.cat i també a l’aplicació gratuïta de Ràdio Abrera, o bé a la carta a la web i a l’app. I podeu consultar tota la programació fent clic aquí.

 No és excusa si marxes de vacances! Emporta't amb tu Ràdio Abrera!

 

Us informem de tota l'actualitat. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies