Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 17/06/2024 | 10:12 h

Un total de 42 persones s'han vacunat avui divendres 27 d'agost, en una nova jornada de vacunació de la Covid-19 que s'ha dut a terme al mòdul extern del CAP del nucli urbà

La població més gran de 12 anys ha iniciat així la seva pauta de vacunació en la campanya que ha transcorregut sense cap incidència durant aquest matí al nostre CAP

27/8/2021

La salut és cosa de tothom! El CAP d'Abrera (c. Manresa, 9-15) ha acollit avui divendres 27 d'agost una nova jornada de vacunació per tal d'agilitzar l'accés a la vacuna contra la Covid-19. La jornada impulsada pel Departament de Salut, adreçada a la població de 12 anys o més, que ha tingut lloc al mòdul extern del CAP del nucli urbà, en horari de 9.00 h a 13.00 h.

 

A la campanya abrerenca de vacunació d'avui, s'han apropat 3 veïns de Sant Andreu de la Barca i un de Sant Vicenç dels Horts. 


En total, avui s'han vacunat a Abrera 42 persones, en la nova jornada de vacunació de la Covid-19 que s'ha dut a terme al mòdul extern del CAP del nucli urbà (c. Manresa, 9-15), dins una nova estratègia per accelerar la vacunació de la Covid amb la intenció d'arribar al setembre amb el màxim de persones vacunades per ajudar a fer més segura la tornada a l'escola, als centres de formació i a la universitat. D'aquestes, 26 ho han fet amb cita prèvia, a través dels canals habituals, i 16 ho han fet de manera esporàdica, apropant-se en algun moment de la jornada al centre sanitari del nostre municipi. 

 

La primera dosi de la vacuna contra la Covid-19 s'ha administrat avui divendres 27 d'agost al mòdul extern del CAP d'Abrera, a un total de 42 persones. Gràcies, Abrera!

Des de l'Ajuntament d'Abrera agraïm la feina feta pel personal del CAP d'Abrera i del Punt de vacunació de Martorell, que s'ha desplaçat al nostre municipi per la realització de la campanya.

 

En total, a tot Catalunya s'han habilitat 25 centres de vacunació amb franges horàries d'accés lliure, sense cita prèvia.  Podeu consultar la llista fent clic aquí.

 

Malgrat tot, es recomana demanar cita prèvia per facilitar l'organització dels centres de vacunació fent clic aquí.  

 

 

Des de l'Ajuntament recordem la importància d'extremar les mesures de prevenció i contenció davant la Covid-19 com l'ús de mascareta, distància de seguretat i higiene de mans, i fem una crida a la ciutadania perquè les compleixi amb responsabilitat i civisme.

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera continuem recordant la importància d'extremar les mesures de prevenció i contenció de la Covid-19 i fem una crida a la ciutadania per seguir-les amb responsabilitat i civisme:

  • Reduir la interacció social
  • Mantenir la distància de seguretat entre persones
  • Utilitzar la mascareta
  • Rentat de mans freqüent amb aigua i sabó o gel hidroalcohòlic
  • Ventilació d'espais

 

Podeu consultar les mesures vigents en aquests moments a Abrera fent clic aquí.

 

Campanya de vacunació contra la Covid-19 a Abrera el divendres 27 d'agost de 2021

 

La salut és cosa de tothom!

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

Canals Comunicació Ajuntament faldó


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies