Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIVENDRES, 27/01/2023 | 03:58 h
 • Continuem amb la campanya de vacunació contra la Covid-19 a les persones de més de 80 anys
 • Instal·lat a Abrera el mòdul de suport al Centre d’Atenció Primària (CAP) per a l’activitat relacionada amb la Covid-19
 • Campanya de vacunació contra la Covid-19 a Abrera el divendres 27 d'agost de 2021

  + 4

 • Mesures de prevenció i contenció de la Covid-19. Imatge de Jordy Nijenhuis a Pixabay
 • Ús de mascareta obligatori
 • Mesures de prevenció i contenció de la Covid-19
 • Campanya de vacunació contra la Covid-19 a Abrera el divendres 20 d'agost de 2021

Un total de 128 persones s'han vacunat avui divendres 20 d'agost, en la jornada de vacunació de la Covid-19 que s'ha dut a terme al mòdul extern del CAP del nucli urbà

La població més gran de 12 anys ha iniciat així la seva pauta de vacunació en la campanya que ha transcorregut sense cap incidència durant tot el dia d'avui al CAP d'Abrera

20/8/2021

La salut és cosa de tothom! El CAP d'Abrera (c. Manresa, 9-15) ha acollit avui divendres 20 d'agost una jornada de vacunació per tal d'agilitzar l'accés a la vacuna contra la Covid-19. Més d'un centenar de persones s'han vacunat amb la primera dosi de la vacuna de Pfizer, en la jornada impulsada pel Departament de Salut, adreçada a la població de 12 anys o més, que ha tingut lloc al mòdul extern del CAP del nucli urbà, durant tot el dia d'avui divendres 20 d'agost en horari de 9.00 h a 13.00 h i de 16.00 h a 19.00 h.

 

A la campanya de vacunació abrerenca s'han apropat veïns de Castellbisbal, Esparreguera, Olesa, Sant Andreu de la Barca, Barcelona, El Prat del Llobregat, i fins i tot, dues persones d'Aragó, dues d'Astúries i una d'Andalusia. Totes aquestes persones que s'han vacunat avui al nostre municipi, rebran la segona dosi el divendres 10 de setembre en el mateix horari.


En total, avui s'han vacunat a Abrera 128 persones, en la jornada de vacunació de la Covid-19 que s'ha dut a terme al mòdul extern del CAP del nucli urbà (c. Manresa, 9-15), dins una nova estratègia per accelerar la vacunació de la Covid amb la intenció d'arribar al setembre amb el màxim de persones vacunades per ajudar a fer més segura la tornada a l'escola, als centres de formació i a la universitat. D'aquestes, 89 ho han fet amb cita prèvia, a través dels canals habituals, i 39 ho han fet de manera esporàdica, apropant-se en algun moment de la jornada al centre sanitari del nostre municipi. 

 

La primera dosi de la vacuna contra la Covid-19 s'ha administrat avui divendres 20 d'agost al mòdul extern del CAP d'Abrera, a 128 persones. Gràcies, Abrera!

Aquestes persones que han iniciat avui la seva pauta de vacunació, podran rebre la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19, el divendres 10 de setembre de 9.00 h a 13.00 h i de 16.00 h a 19.00 h. (Exclusivament per a les persones que es vacunin de la primera dosi, el divendres 20 d'agost). La vacuna que s'ha administrat a Abrera avui divendres 20 d'agost és la Pfizer.

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera agraïm la feina feta pel personal del CAP d'Abrera i del Punt de vacunació de Martorell, que s'ha desplaçat al nostre municipi per la realització de la campanya.

 

D'altra banda, el proper divendres 27 d'agost en horari de 9 h a 13 h es tornarà a repetir la campanya de vacunació al mòdul extern del CAP d'Abrera, per a iniciar més pautes de vacunació i continuar amb el ritme creixent de persones vacunades abans del mes de setembre.

 

 

El proper divendres 27 d'agost, en horari de 9 h a 13 h, es repetirà la campanya de vacunació contra la Covid-19, al mòdul extern del CAP d'Abrera

 

En total, a tot Catalunya s'han habilitat 25 centres de vacunació amb franges horàries d'accés lliure, sense cita prèvia.  Podeu consultar la llista fent clic aquí.

 

Malgrat tot, es recomana demanar cita prèvia per facilitar l'organització dels centres de vacunació fent clic aquí.  

 

 

Des de l'Ajuntament recordem la importància d'extremar les mesures de prevenció i contenció davant la Covid-19 com l'ús de mascareta, distància de seguretat i higiene de mans, i fem una crida a la ciutadania perquè les compleixi amb responsabilitat i civisme.

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera continuem recordant la importància d'extremar les mesures de prevenció i contenció de la Covid-19 i fem una crida a la ciutadania per seguir-les amb responsabilitat i civisme:

 • Reduir la interacció social
 • Mantenir la distància de seguretat entre persones
 • Utilitzar la mascareta
 • Rentat de mans freqüent amb aigua i sabó o gel hidroalcohòlic
 • Ventilació d'espais

 

Podeu consultar les mesures vigents en aquests moments a Abrera fent clic aquí.

 

Campanya de vacunació contra la Covid-19 a Abrera el divendres 27 d'agost de 2021

 

La salut és cosa de tothom!

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

Canals Comunicació Ajuntament faldó


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies