Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 14/07/2024 | 07:41 h

Avui dilluns 26 de juliol a partir de les 16 h podrem gaudir amb Ràdio Abrera a la Piscina Municipal d'Estiu. Vine a refrescar-te amb nosaltres, us hi esperem!

26/7/2021

Aquest estiu tornarem a gaudir de la nostra emissora municipal a la Piscina Municipal d'Estiu. Des de Ràdio Abrera s'ha treballat per tornar a oferir aquesta activitat amb totes les mesures de prevenció davant la Covid-19. Enguany les dates escollides són avui dilluns 26 de juliol de les 16 h a les 19 h i el dilluns 30 d'agost de les 11 h a les 14 h. Hi haurà emissió en directe de diversos programes des del recinte de la Piscina Municipa d'Estiu, on totes les usuàries i tots els usuaris de l'equipament podran gaudir amb música, jocs, animació i activitats. Per això comptarem amb la col·laboració de Big Friday i les entitats abrerenques Vive y Baila i Juventudes Rocieras d'Abrera. Vine a banyar-te i diverteix-te amb nosaltres!


Des de Ràdio Abrera s'ha treballat per tornar a oferir aquesta activitat a la Piscina Municipal d'Estiu amb totes les mesures de prevenció davant la Covid-19, com ara l'ús de mascareta, gel hidroalcohòlic i la distància de seguretat interpersonal. També es van dur a terme les tasques habituals de desinfecció de les instal·lacions de la Piscina Municipal d'Estiu i vam comptar amb el suport d'un Agent Cívic en el control del compliment d'aquestes mesures i el correcte desenvolupament de l'activitat.

 

La regidora de Comunicació al nostre Ajuntament, Montse Navarro, ha destacat el bon desenvolupament de l'activitat: "Estem molt contents de que aquest estiu podem tornar a gaudir de la nostra ràdio en directe a la piscina. Hem pogut gaudir d'una tarda molt divertida i animada i vull agrair a tothom la participació i les ganes de passar una bona estona. I sobretot, el meu agraïment per a Big Friday i Vive y Baila i a la nostra ràdio, que sempre estan preparats per fer-nos passar una bona estona en la millor companyia.

 

Navarro també ha convidat tothom a anar a la piscina el proper dilluns 30 d'agost, quan tindrem el segon dia de la ràdio a la piscina: "Animo a tothom a que ens acompanyia el proper dilluns 30 d'agost d'11h a 14h perquè de ben segur ens tornarem a divertir amb Ràdio Abrera. La Gemma Vilallonga presentarà en directe el programa "Viu l'Estiu" i comptarem amb la col·laboració de les Juventudes Rocieras d'Abrera que en aquesta ocasió ens oferian una masterclass de ioga. Us hi esperem a totes i tots!"

 

Dilluns 26 de juliol: "El Top", Big Friday i Vive y Baila
 El dilluns 26 de juliol l'emissió del programa "El Top" de Ràdio Abrera es farà en directe des de la Piscina Municipal d'Estiu. Conduït per Jordi Bosquet, des de les 16 h a les 19 h ens punxarà una selecció musical dels temes que més sonen aquest estiu combinats amb clàssics de sempre. I en aquesta ocasió comptarà amb l'animació dels companys de Big Friday que a partir de les 17 h organitzaran diversos jocs i activitats a les que les persones que hi participin podran aconseguir regals de l'emissora! Veniu i participeu-hi!

 

El mateix dilluns 26 de juliol, també comptarem amb la col·laboració de l'entitat abrerenca Vive y Baila, que a partir de les 18 h ens oferirà una petita exhibició de zumba a càrrec dels i les més petits i petites de l'entitat i una masterclass a la que podran unir-se totes les usuàries i usuaris de la piscina a la zona de gespa davant del pic-nic. Passaran així una estona divertida amb el zumba com a protagonista!

 

En cas que la meteorologia no permetés realitzar l'activitat d'aquesta tarda, aquesta quedaria ajornada a una nova data a determinar.

 

 

Activitats programades pel dilluns 26 de juliol:

 • De 16 h a 19 h Emissió en directe de "El Top" amb Jordi Bosquet
 • A partir de les 17 h Animació a càrrec de Big Friday
 • A partir de les 18 h Exhibició i masterclass de Zumba a càrrec de Vive y Baila

 

Dilluns 30 d'agost: "Viu l'Estiu" i Juventudes Rocieras
 

 

El segon dia de la Ràdio a la piscina serà el dilluns 30 d'agost, amb la Gemma Vilallonga, que un estiu més tornarà a la Piscina Municipal d'Estiu al capdavant del programa "Viu l'Estiu" de Ràdio Abrera. Des de les 11 h fins les 14 h ens oferirà una variada selecció musical, per amenitzar la calor amb molt bon ritme, jocs i activitats, i amb regals per als i les participants!

 

El dilluns 30 d'agost comptarem amb la col·laboració de l'entitat abrerenca Juventudes Rocieras d'Abrera, que en aquesta ocasió oferiran una masterclass de ioga a partir de les 12.30 h a càrrec de la professora de l'entitat Isabel Giraldo. L'activitat s'adreça a usuaris i usuàries de la Piscina Municipal d'Estiu de totes les edats, i l'objectiu és que puguin conèixer, relaxar-se i familiaritzar-se amb aquesta disciplina en un entorn lúdic i a l'aire lliure!

 

 

Activitats programades pel dilluns 30 d'agost:

 • De 11 h a 14 h Emissió en directe de "Viu l'Estiu" amb Gemma Vilallonga
 • A partir de les 12.30 h Masterclass de ioga a càrrec de Juventudes Rocieras d'Abrera

RÀDIO A LA PISCINA - ESTIU 2021.jpg

 

 

Propostes planificades i segures
 

Des de l'Ajuntament posem a l'abast de la ciutadania tot un ventall d'activitats, amb una visió garantista respecte a les mesures sanitàries vigents en cada moment, redissenyant-les i adaptant les propostes perquè els veïs i veïnes d'Abrera gaudeixin del seu lleure de manera planificada i segura.

 

Així, l'activitat es desenvoluparà seguint en tot moment les mesures de prevenció davant la Covid-19 establertes per les autoritats sanitàries competents, així com a la normativa de la nostra Piscina Municipal d'Estiu que podeu consultar  fent clic aquí

 

Les activitats programades són gratuïtes però cal abonar l’entrada de la piscina o presentar-hi l’abonament per poder participar-hi. Podeu consultar tota la informació referent als preus de les entrades individuals i dels abonaments per la Piscina Municipal d'Estiu fent clic aquí.o gestionar l'abonament per a la temporada a través del formulari d'inscripció fent clic aquí

 

Les activitats programades són gratuïtes però cal abonar l'entrada de la piscina o presentar-hi l'abonament. Es desenvoluparant seguit les mesures de prevenció vigents davant la Covid-19. Veniu, participeu i gaudiu amb nosaltres de manera segura!

 

 

Cartell Piscina Municipal Estiu 2021

 

També a l'estiu, escolta Ràdio Abrera!

Com sempre, tota la programació de Ràdio Abrera la podeu sintonitzar en directe al 107.9 de l’FM, a radioabrera.cat i també a l’aplicació gratuïta de Ràdio Abrera, o bé a la carta a la web i a l’app. I podeu consultar tota la programació fent clic aquí.

 

No és excusa si marxes de vacances! Emporta't amb tu Ràdio Abrera!

 

Us informem de tota l'actualitat. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies