Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMARTS, 05/12/2023 | 14:42 h
 • Nou curs de manipulació d'aliments adreçat a comerços i empreses d’alimentació, bars i restaurants locals i a persones inscrites al SLO d’Abrera
 • curs carretoner
 • Curs de manipulació d'aliments

  + 1

 • Curs de conducció de carretons

Durant el mes de juliol us oferim una nova formació de manipulació d'aliments i un curs de conducció de carretons

Ambdós cursos disposen de places disponibles! Apunteu-vos!

6/7/2021

Des del departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Abrera mantenim obertes les inscripcions pel curs de manipulació d'aliments,que tindrà lloc el proper dilluns 12 de juliol, i per la formació de conducció de carretons, que s'iniciarà el dilluns 19 i finalitzarà el 28 de juliol (ambdós inclosos).


Curs de manipulació d'aliments

El dilluns 12 de juliol es realitzarà la formació de manipulació d'aliments, adreçada a persones inscrites al Servei Local d'Ocupació d'Abrera i per a comerços o empreses d'alimentació, bars i restaurants locals.

 

El curs s'impartirà en horari de tarda, de 15 h a 19 h a la Casa de Cultura d'Abrera (c. de Federico García Lorca. 17). 

 

Curs de conducció de carretons

D'altra banda, del dilluns 19 i fins al dimecres 28 de juliol (ambdós inclosos) s'impartirà el curs de conducció de carretons, que permetrà a les persones que el superin l'obtenció del carnet de carretó frontal, retràctil i transpalet elèctric. 

 

El curs, s'adreça preferentment a persones aturades i inscrites al Servei Local d'Ocupació d'Abrera i es realitzarà en format online. Es realitzarà en horari de 9 h a 13 h la part teòrica i de 9 h a 15 h la part pràctica. 

 

Més informació i inscripcions 

Ambdós cursos tenen encara places disponibles! Per a més informació i inscripcions, us podeu adreçar al Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Abrera ubicat a la primera planta del Mercat Municipal (carrer de Martorell, 20) de dilluns a divendres de 9 h a 14 h i els dimecres de 16.30 h a 19 h, trucant al telèfon 93 770 01 02 o a l'email promocioeconomica@abrera.cat

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies