Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 17/06/2024 | 09:00 h

Festa Major 2021: celebrem el 30è aniversari de l'Ajuntament d'Abrera a la Sala de Plens amb els alcaldes i l'alcaldessa d'Abrera, així com regidors i regidores del consistori

30/6/2021

La sala de plens de l’Ajuntament d’Abrera va acollir, aquest divendres 25 de juny, l'acte de commemoració del 30è aniversari de la construcció de l'edifici (pl. de la Constitució número 1), inaugurat el 29 juny de 1991. Un acte que vam oferir en directe a través de la nostra emissora municipal, Ràdio Abrera, perquè tota la ciutadania el pogués gaudir juntament amb els i les assistents a l'esdeveniment: els alcaldes i l’alcaldessa que hem tingut a Abrera en el període democràtic, representants de l’actual equip de govern, i regidors i regidores que han estat presents al consistori abrerenc, al llarg de les nou legislatures que hem viscut des del moment en què es va construir l'equipament actual. A totes i tots, moltes gràcies!

 


La directora de Ràdio Abrera, Anabel Gómez, va conduir l'acte, un dels esdeveniments de la Festa Major d'enguany. Per motius de salut, el primer alcalde democràtic després de la dictadura Manuel López no ens va poder acompanyar i en representació seva va participar-hi la seva dona, Matilde Cañadas, juntament amb Félix Chico, alcalde abrerenc del 1983 al 2007, Maria Soler, alcaldessa d’Abrera del 2007 al 2015, i l’actual alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, que ocupa aquest càrrec des de l’any 2015. Totes i tots van recordar amb emoció els anys que van treballar al servei de la ciutadania d'Abrera. 

Petit recorregut per la història del nostre municipi

Després dels parlaments, molt interessants i emotius, els i les assistents van poder veure un renovat i actualitzat audiovisual dedicat al nostre municipi, un vídeo amb un repàs de la història d’Abrera, de l’evolució dels seus habitants i dels serveis municipals, i un recull d’imatges que permeten donar a conèixer el nostre municipi als nostres veïns i les nostres veïnes, així com fer promoció fora d’aquí.

 

 

Agraïment a totes i tots els assistents

Des de l'Ajuntament d'Abrera donem les gràcies a totes i tots els assistents a l'acte per acompanyar-nos en aquesta commemoració i pel treball realitzat al servei del nostre municipi. Moltes gràcies Félix Chico, Manuel López, Teresa Morral, José Vilar, Antonio Gª Paloma, Laura Caneiro, Narcís Aguila, Miguel Angel Gómez, Jaime González Arias, Martí Sucarrats Miró, José Moreno Morales, Miguel Carrión Mateo, Francesc Manel Camacho Liesa, Maria Soler Sala, Josep Mª Yepes Montardit, Juan Luis Ribes Bernal, Àngel Soler Camps, Isabel Ruiz Bautista, Antonio Merino, Antonio Rodríguez Ruiz, J.Antonio Castillo Guardia, J.Andrés Martín Álmo, Silvia Caroz i Pereira, Jose Luís Hita Bullón, Miquel Tomàs i Tomàs, Jesús Naharro Rodríguez, Francisco Sánchez Escribano, Guadalupe Marcos Giménez, Maite Novell Joya, Albert Roca Presas, Giulia Mirto Ariño, Montserrat Navarro Caraballo, Alfred Delgado Ortega, Xavier Serret i Marisiñach, Sara Roca Ibáñez i Joaquin Eandi Cuttica.

 

Mostra fotogràfica

L'acte va finalitzar amb la visita de la mostra fotogràfica que hem preparat des de l’Arxiu Històric Municipal d’Abrera amb motiu del 30è aniversari de l'edifici de l'Ajuntament. Ubicada a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) del nostre Ajuntament (pl. de la Constitució, 1), es tracta d’una petita mostra a la qual podreu veure imatges de l’Arxiu Històric Municipal, del fons de Comunicació i de col·leccions particulars de veïns i veïnes d'Abrera.

Amb aquesta mostra recordem els primers trenta anys de vida de l'edifici, seu del consistori abrerenc i cor administratiu de la vila, així com algunes de les celebracions històriques que ha acollit la nostra plaça de la Constitució.

Aquesta mostra es podrà visitar des d'avui dilluns 28 de juny i fins al divendres 31 de desembre del 2021. Des de l'Ajuntament d'Abrera convidem a totes i tots a gaudir-la!

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 

 

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies