Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIVENDRES, 19/07/2024 | 20:04 h

Recomanem tancar les finestres dels domicilis en cas de notar molèsties pel fum d'un incendi a Castellbisbal

19/6/2021

El canvi de la direcció del vent ha provocat que aquest migdia hagi arribat al nostre municipi el fum d'un incendi, que aquest matí s'ha declarat a una indústria de reciclatge de Castellbisbal. Per aquest motiu, des de Protecció Civil de l'Ajuntament d'Abrera recomanem tancar les finestres dels domicilis en cas de notar molèsties pel fum.


Aquest migdia, els Bombers han donat per estabilitzat l’incendi a la indústria de reciclatge afectada. Des de les 05.43 hores, quan s’ha rebut l’avís, els efectius han treballat en la seva extinció. S’han mobilitzat fins a 24 dotacions terrestres, incloent-hi una autoescala, la Unitat de Comandament Mitjana (UCM) i el Grup Operatiu de Suport (GROS).

Les flames han afectat una pila de ferralla de cotxes i altres elements situats al pati del recinte. En el moment de l’alerta, dins l’empresa romanien 8 treballadors, que n’han pogut sortir sense problemes i en perfecte estat de salut.

 

Per aquest incendi, Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya ha posat en prealerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya (Procicat). S’ha recomanat que en cas de notar molèsties pel fum es tanquessin portes i finestres, primer als municipis propers de Sant Andreu de la Barca, Pallejà, el Papiol i Molins de Rei i posteriorment als municipis del Baix Nord com Abrera, a causa del vent.

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.
     

 FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 


 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies