Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 06/12/2023 | 09:22 h
 • Més de 40 persones han donat sang a la campanya de donació "Dona el millor de tu. Dona sang" d'aquest dimarts 8 de juny
 • Més de 40 persones han donat sang a la campanya de donació "Dona el millor de tu. Dona sang" d'aquest dimarts 8 de juny
 • Més de 40 persones han donat sang a la campanya de donació "Dona el millor de tu. Dona sang" d'aquest dimarts 8 de juny

Més de 40 persones han donat sang a la campanya de donació "Dona el millor de tu. Dona sang" d'aquest dimarts 8 de juny. Gràcies, Abrera!

9/6/2021

Aquest dimarts 8 de juny s'ha dut a terme una nova campanya de donació de sang a Abrera, sota el lema "Dona el millor de tu. Dona sang". Des de l'Ajuntament d'Abrera, juntament amb l'Àrea de Promoció de la Donació del Banc de Sang i Teixits, s'ha impulsat una nova campanya de donació de sang al municipi per tal que els veïns i veïnes s'apropin i facin les seves donacions, amb totes les mesures de prevenció i contenció de la Covid-19. Un total de 44 persones han donat sang. D'aquestes,7 ho feien per primera vegada. Amb aquestes donacions es podran beneficiar 132 pacients.

La unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits es va instal·lar dimarts 8 de juny a la Casa de Cultura (c. de Federico García Lorca, 17) de 16.00 h a 20.00 h. Les persones interessades havien d'apuntar-se prèviament al web del Banc de Sang (fent clic aquí). 


Des del Banc de Sang i Teixits recorden que aquest tipus d'iniciatives són importants per tal que les reserves de sang i teixits augmentin, perquè la donació de sang és necessària i indispensable pels centres hospitalaris. 

 

Mesures preventives enfront de la Covid-19

El Banc de Sang ha extremat les mesures de prevenció i seguretat a l’hora de donar sang per la prevenció de la Covid-19. Els i les donants s'han de rentar les mans, tenen a la seva disposició un bolígraf d’un sol ús per emplenar el qüestionari, que es pot portar omplert de casa. També es pren la temperatura de totes i tots els i les donants, i és obligatori l'ús de guants i mascareta, entre d’altres.

 

Els i les donants han de tenir entre 18 i 70 anys, pesar més de 50 quilograms i trobar-se bé de salut. Les dones poden donar sang un màxim de tres vegades l'any, mentre que els homes un màxim de quatre i entre donació i donació ha de passar un mínim de dos mesos. Com a mesura de seguretat, abans de la donació, es fa una entrevista mèdica en què es mira la pressió del donant i el nivell d'hemoglobina.

 

Les persones que hagin patit Covid-19 o hagin estat en contacte amb algú que l'ha patit, haurà d'esperar un mes per poder donar.

 

A Abrera tornem a donar el millor de nosaltres! Gràcies a totes i tots!

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies