Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 20/06/2024 | 17:23 h

Gaudim del segon concert del Cicle Musical d'Abrera, amb l'actuació del grup EIMA

Més de 100 persones van assistir al concert del grup abrerenc. Gràcies, Abrera!

11/5/2021

A Abrera fomentem la creació i el desenvolupament d’artistes del nostre municipi! Des de l'Ajuntament d'Abrera duem a terme aquesta primavera un cicle musical amb actuacions d’artistes i formacions locals a la Sala Municipal (ps. Telefònica, s/n). Les entrades són gratuïtes i cal inscripció prèvia telemàtica en aquest web municipal. La darrera ha estat l'actuació del grup EIMA, el dissabte 8 de maig a les 20 h. Des de l'Ajuntament d'Abrera oferim a la ciutadania una programació cultural adaptada a la situació sanitària actual, amb totes les mesures de prevenció i contenció de la Covid-19.

Abrera Cultura! El dissabte 8 de maig passat a les 20 h va tenir lloc el segon concert del Cicle Musical d'Abrera, amb l'actuació del grup EIMA, que va comptar amb una gran afluència de públic, amb un total de 115 persones assistents. 

 

EIMA és un grup de pop rock nascut al nostre municipi! Està format per l'Edu i l'Albert a la guitarra, l'Iñigo al baix, la Montse a la veu i l'Arnaud a la bateria. Podeu escoltar L'Entrevista del Dia de Ràdio Abrera amb el grup EIMA fent clic aquí i a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

Primer concert amb la Carla Morillo

El primer concert del Cicle Musical Abrera va tenir lloc el dissabte 10 d'abril, amb l'actuació de la Carla Morillo, una pianista i cantant que ha col·laborat en diverses actuacions amb l’Escola de Música d’Abrera. L'abrerenca Carla Morillo va oferir un concert de piano i veu en solitari, versionant temes coneguts per a tot els públics. L'actuació es va iniciar a les 20:00 h i vam gaudir d'una actuació intimista de la Carla, sola a piano i veu va interpretar cançons d'Adele, John Lenon, Amy Winehouse, etc. La veu de la Carla va fer aixecar al públic homenatjant-la amb aplaudiments al finalitzar cadascuna de les cançons. Des de l'Ajuntament agraïm l'actuació de la Carla, esperem gaudir-ne en més ocasions, i també al públic assistent, més de 50 persones, per respectar les mesures de seguretat. 

 

El cicle musical dedicat a joves talents del nostre municipi continuarà a la plaça de Rafael Casanova amb l'actuació de FMP Crew, el dissabte 5 de juny. Ja podeu adquirir les vostres entrades fent clic aquí.

 

Espectacles amb inscripcions obertes

Des de l'Ajuntament d'Abrera estem treballant en la programació d'una àmplia oferta cultural per a totes les edats, adaptada a la situació sanitària actual, amb totes les mesures de prevenció i contenció de la Covid-19. A continuació podeu consultar els diferents espectacles que tenen oberta la inscripció:

  • Conta contes: 'La família de les germanes Algaba' de la companyia La Boia Teatre. DISSABTE 15 de maig | 11.00 h a la Casa de Cultura (ENTRADES EXHAURIDES).
  • Xerrada: L'alimentació complementària i BLW a càrrec de Gemma López. DIMARTS 25 de maig de 2021 | 17.30 h a la Casa de Cultura.
  • Cicle Musical d'Abrera - Concert FMP Crew. Dissabte 5 de juny de 2021 | 21.00 h a la pl. de Rafael Casanova.

 

Totes les inscripcions són telemàtiques i es poden realitzar fent clic aquí o a l'enllaç que trobareu en la part posterior d'aquesta pàgina.

 

Reactivem les activitats culturals

El regidor de Cultura de l'Ajuntament d'Abrera, Francisco Sánchez, ha destacat l'impuls de les activitats culturals al nostre municipi. "El sector cultural comienza su propia desescala y en Abrera no podía ser menos. Durante estos próximos meses y hasta el mes de junio hemos organizados actividades diferentes en las cuales tienen cabida los nuestro niños y niñas, nuestro jóvenes y las familias en general. Actividades que serán siempre con reserva previa".

 

Sánchez també ha remarcat la gran tasca que realitzen les entitats abrerenques en la dinamització cultural d'Abrera. "Desde el Ajuntament consideramos que las asociaciones son una de los principales pilares de nuestra actividad cultural y se hacen constar por la número de actividades y participantes que promueven. La cultura popular, tan la tradicional como las de otro tipo, son parte del patrimonio inmaterial de la ciudadanía. Los vecinos y vecinas de Abrera están orgullosos de la diversidad cultural que se respira en nuestro municipio. Lamentablemente venimos de pasar tiempos malísimos en donde no hemos podido evitar que la cultura sea en general unos de los derechos más afectados. Queremos desde el Ajuntament y la regidoria de Cultura agradecer el enorme esfuerzo que han realizado todas las entidades para mantener viva la llama de la cultura en Abrera".

 

Concert de jazz amb preludi de l'Escola Municipal de Música

Una altra proposta cultural que podrem gaudir a la Sala Municipal és el concert de jazz fusió i swing, a càrrec de Mar Serra Grup el dissabte 22 de maig a partir de les 19 h. L’actuació comptarà amb un preludi (20 minuts) dels grups de combo de l’Escola de Música.

 

Festival rociero

Una setmana més tard, el cap de setmana del dissabte 29 i el diumenge 30 de maig, l'entitat abrerenca Juventudes Rocieras durà a terme un festival rociero també a la Sala Municipal, amb actuacions dels diferents grups de ball de l'associació. Properament us oferirem més informació!

 

Cultura segura
A causa de l'estat d'excepcionalitat que estem vivint per les mesures preses per la prevenció i contenció del Coronavirus, des de l'Ajuntament d'Abrera posem totes les energies per poder oferir activitats i espectacles segurs seguint el protocols sanitaris amb totes les mesures higiènic-sanitàries pertinents, amb control d'aforament en espais ventilats, prèvia reserva o compra de les entrades en aquesta pàgina web, entrades i sortides esgraonades, ús obligatori de mascareta, gel hidroalcohòlic i distàncies de seguretat.

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera i les entitats del nostre municipi també estem treballant en les diferentes activitats que podrien tenir lloc a Abrera, si la situació sanitària ho permet, a finals del mes de juny.

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera us convidem a gaudir de la cultura al nostre municipi!

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies