Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIVENDRES, 19/07/2024 | 21:47 h

Continuem amb els treballs de millora en la circulació a l'avinguda de Ca n'Amat, al polígon industrial Barcelonès d'Abrera

Avui dijous 6 de maig a partir de les 20.30h es tallarà el trànsit el carril de baixada d'aquesta via i s'establirà circulació alternativa a la zona afectada

6/5/2021

Des de l'Ajuntament d'Abrera continuem realitzant treballs de millora i reparació del paviment al polígon industrial Barcelonès del nostre municipi. I avui dijous dia 6 de maig a la nit durem a terme una actuació de modificació provisional en la senyalització de la circulació a l'avinguda de Ca n'Amat, al Polígon Industrial Barcelonès del nostre municipi entre els carrers de Can Norguera i Darwing. Habilitarem la circulació alternativa pels carrers Darwin, Leonardo da Vinci, Marie Curie, Barcelona i can Noguera.

La modificació consisteix en el desplaçament del carril de baixada a l’autovia A-2 en sentit Barcelona al centre de l’avinguda, amb l'objectiu d’evitar les zones més malmeses del paviment. L'actuació també suposarà l'eliminació de la zona d’aparcament de la vorera nord, per tal d'establir els dos carrils de circulació de l’avinguda amb l’amplitud necessària.

 

Aquesta modificació de la circulació a l'avinguda de Ca n'Amat es fa de manera provisional, fins que duem a terme el projecte de reparació definitiu del paviment amb el que millorarem la seguretat dels vianants i vehicles que circulen per aquestes vies.

 

Els treballs de la modificació de la senyalització de l'avinguda de Ca n'Amat es realitzaran a partir de les 20.30hdurant la nit d'avui dijous 6 de maig  (Podeu visualitzar el tram afectat en color vermell al plànol adjunt que trobareu a continuació). Durant l’execució dels treballs, la circulació alternativa  (marcada amb fletxes de color blau) es realitzarà pels carrers Darwin, Leonardo da Vinci, Marie Curie, Barcelona i Can Noguera. Al tram de pujada es mantindrà la circulació habitual (Indicat al plànol en color verd).

 

tall-avinguda-de-ca-n-amat-nit-dijous-6-maig.jpg

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera demanem disculpeu les molèsties que aquesta incidència i els treballs de reparació puguin ocasionar als veïns i veïnes del barri. 

 

A Abrera, millorem i cuidem el nostre espai públic!

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies