Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMARTS, 21/05/2024 | 12:49 h

Abrera Cultura! Un centenar de veïnes i veïns d'Abrera gaudeixen de l'espectacle 'Subliminal' del mag Shado a la Sala Municipal!

26/4/2021

La Sala Municipal (ps. Telefònica, s/n) va acollir el dissabte 24 d'abril passat l'espectacle del mag Shado (Yoel Leiva), un mag i influencer que ha aconseguit trencar els esquemes de la màgia tradicional. Un centenar d'assistents van gaudir d'aquest espectacle de suggestió que no va deixar ningú indiferent i omplint l'aforament actual de la nostra Sala Municipal. Gràcies, Abrera!

A Abrera gaudim de la nostra cultura! Des de l'Ajuntament d'Abrera oferim a la ciutadania una programació cultural adaptada a la situació sanitària actual, amb totes les mesures de prevenció i contenció de la Covid-19. La darrera d'aquestes propostes va ser l'espectacle de màgia i suggestió 'Subliminal' de la mà del mag Shado (Yoel Leiva) que amb un look urbà i una màgia innovadora, ha aconseguit destacar-se del clàssic mag de vareta i cistella. Especialitzat en pickpocket i mentalisme, els seus espectacles sempre sorprenen a tota mena de públics.

 

L'espectacle 'Subliminal', que va tenir lloc dissabte 24 d'abril passat al nostre municipi, va ser tot un èxit, amb un centenar d'assistents que van omplir l'aforament permès a la Sala Municipal. El Mag Shado, va fer gala dels seus coneixements de mentalisme i màgia, fent partícips als veïns i veïnes d'Abrera. La destresa del Mag Shado en la disciplina pickpocket va fer aixecar al públic de les seves butaques, sobretot quan va aconseguir fer-se amb diversos objectes de tres persones del públic. A l'acabar, el públic assistent es va fotografiar amb el mag a la sortida de la Sala Municipal.

Veí d'Esparreguera, el 2020 el jove il·lusionista Shado va participar l'any passat al cicle cultural Baix és Cultura, amb més de 107.000 seguidors a Instagram!

 

Espectacles amb inscripcions obertes

Des de l'Ajuntament d'Abrera estem treballant en la programació d'una àmplia oferta cultural per a totes les edats, adaptada a la situació sanitària actual, amb totes les mesures de prevenció i contenció de la Covid-19. A continuació podeu consultar els diferents espectacles que tenen oberta la inscripció:

  • Taula Rodona: 'Ser dona a les colònies tèxtils' amb Assumpta Montellà (autora del llibre "El Silenci dels Telers), Joana Llodella i Josep Maria Cobos de l'Associació Colònia Tèxtil de Can Sedó. DIMECRES 28 d’abril de 2021 | 19:00h a la Sala Municipal d'Abrera. 
  • Dia de la Dansa 2021. Les inscripcions són individuals. DIJOUS 29 d’abril de 2021 | Diferents horaris i equipaments.
  • 'El Silenci dels Telers'. DISSABTE 1 de maig 2021 | 20:00h a la Sala Municipal d'Abrera.
  • Espai de trobada: 'Mare i dona, és el que sóc' a càrrec de Marina Rinaldi. Gratuït - Dirigit a dones embarassades i amb nadons de 0-2 anys. DIMARTS 4 de maig de 2021 | 17.30 h a la Casa de Cultura.
  • Cicle Musical d'Abrera - EIMA. Gratuït - Apte per a tots els públics. DISSABTE 8 de maig de 2021 | 20:00h a la Sala Municipal d'Abrera.

 

Totes les inscripcions són telemàtiques i es poden realitzar fent clic aquí o a l'enllaç que trobareu en la part posterior d'aquesta pàgina.

 

Reactivem les activitats culturals

El regidor de Cultura de l'Ajuntament d'Abrera, Francisco Sánchez, ha destacat l'impuls de les activitats culturals al nostre municipi. "El sector cultural comienza su propia desescala y en Abrera no podía ser menos. Durante estos próximos meses y hasta el mes de junio hemos organizados actividades diferentes en las cuales tienen cabida los nuestro niños y niñas, nuestro jóvenes y las familias en general. Actividades que serán siempre con reserva previa".

 

Sánchez també ha remarcat la gran tasca que realitzen les entitats abrerenques en la dinamització cultural d'Abrera. "Desde el Ajuntament consideramos que las asociaciones son una de los principales pilares de nuestra actividad cultural y se hacen constar por la número de actividades y participantes que promueven. La cultura popular, tan la tradicional como las de otro tipo, son parte del patrimonio inmaterial de la ciudadanía. Los vecinos y vecinas de Abrera están orgullosos de la diversidad cultural que se respira en nuestro municipio. Lamentablemente venimos de pasar tiempos malísimos en donde no hemos podido evitar que la cultura sea en general unos de los derechos más afectados. Queremos desde el Ajuntament y la regidoria de Cultura agradecer el enorme esfuerzo que han realizado todas las entidades para mantener viva la llama de la cultura en Abrera".

 

 

 

Concert de jazz amb preludi de l'Escola Municipal de Música

Una altra proposta cultural que podrem gaudir a la Sala Municipal és el concert de jazz fusió i swing, a càrrec de Mar Serra Grup el dissabte 22 de maig a partir de les 19 h. L’actuació comptarà amb un preludi (20 minuts) dels grups de combo de l’Escola de Música.

 

Festival rociero

Una setmana més tard, el cap de setmana del dissabte 29 i el diumenge 30 de maig, l'entitat abrerenca Juventudes Rocieras durà a terme un festival rociero també a la Sala Municipal, amb actuacions dels diferents grups de ball de l'associació. Properament us oferirem més informació!

 

Cultura segura
A causa de l'estat d'excepcionalitat que estem vivint per les mesures preses per la prevenció i contenció del Coronavirus, des de l'Ajuntament d'Abrera posem totes les energies per poder oferir activitats i espectacles segurs seguint els protocols sanitaris amb totes les mesures higiènic-sanitàries pertinents, amb control d'aforament en espais ventilats, prèvia reserva o compra de les entrades en aquesta pàgina web, entrades i sortides esgraonades, ús obligatori de mascareta, gel hidroalcohòlic i distàncies de seguretat.

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera i les entitats del nostre municipi també estem treballant en les diferents activitats que podrien tenir lloc a Abrera, si la situació sanitària ho permet, a finals del mes de juny.

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera us convidem a gaudir de la cultura al nostre municipi!

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies