Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMARTS, 05/12/2023 | 13:08 h
  • HIO HOP GENER

Atenció joves! El proper dilluns 12 d'abril es reprenen les classes semipresencials de hip-hop!

7/4/2021

Des del departament de Joventut de l'Ajuntament d'Abrera s'està treballant per tornar a oferir les activitats habituals al jovent abrerenc. Una de les activitats que es tornarà a realitzar és la de hip-hop, que enguany tindrà un format semipresencial i que s'ha adaptat a les mesures higiènic-sanitàries vigents anti covid-19.

El proper dilluns 12 d'abril, es reprendran les classes semipresencials de hip-hop, que ofereix el nostre Casal de Joves d'Abrera. Els grups habituals d'aquesta activitat són de 9 persones, però actualment i amb les restriccions vigents per fer front a la Covid-19, només es permeten un total de 5 integrants per grup i activitat.

 

Així, des del Servei de Joventut de l'Ajuntament d'Abrera, s'ha previst fer torns amb els i les alumnes d'aquesta activitat de hip-hop, per tal de tornar a oferir-la en format semipresencial i que totes i tots puguin gaudir-la!

 

L'activitat es durà a terme a la pista rosa, ubicada al costat de l'Hotel d'Entitats (pl. de les Escoles Velles s/n).

 

Assessorament juvenil

Des del Punt d'Informació Juvenil (PIJ) també s'ofereix el servei d'assessorament (estudis, ocupació, treball, sexualitat...) als i les joves, de forma telemàtica i també presencialment, a partir del dimecres 3 de febrer, amb cita prèvia en una nova ubicació temporal, a l'Ajuntament vell (c. Major, 3). Consulteu els serveis del PIJ fent clic aquí.

 

Serveis i carnet

D’altra banda, recordeu que per poder gaudir dels serveis del Casal de Joves d’Abrera heu de tenir signada la declaració responsable. Si encara no la teniu, podeu fer-ho clicant aquí. A més, haureu d’actualitzar aquesta declaració trimestralment.

 

D’altra banda, totes i tots aquells usuaris i usuàries del Casal que encara no disposeu del carnet de l’entitat, podeu omplir l’autorització fent clic aquí.

 

Per estar al dia de les novetats del Servei de Joventut, seguiu l'INSTAGRAM @casaldejovesabrera

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies