Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 25/02/2024 | 05:14 h
  • Tall avinguda de Ca n'Amat dissabte 3 d'abril de 2021 - portada
  • Tall avinguda de Ca n'Amat dissabte 3 d'abril de 2021

Continuem amb els treballs de reparació del paviment al polígon industrial Barcelonès d'Abrera, ara a l'avinguda de Ca n'Amat

Dissabte 3 d'abril es tallarà el trànsit el carril de baixada d'aquesta via per realitzar assajos geotècnics del terreny

31/3/2021

A causa de la realització d'assajos geotècnics del terreny el proper dissabte 3 d'abril, entre les 8.30 h i les 13.30 h, romandrà tallat al trànsit el carril de baixada de l'Avinguda de Ca n'Amat al polígon industrial Barcelonès del nostre municipi, direcció Barcelona, entre els carrers de Darwing i de Can Noguera. Amb aquestes actuacions, des de l'Ajuntament d'Abrera millorarem la seguretat dels vianants i vehicles que circulen per aquestes vies.

Des de l'Ajuntament d'Abrera continuem realitzant treballs de millora i reparació del paviment al polígon industrial Barcelonès del nostre municipi. En aquests moments és necessària la realització d'assajos geotècnics del terreny.

 

Per aquest motiu, el proper dissabte 3 d'abril, entre les 8.30 h i les 13.30 h, romandrà tallat al trànsit el carril de baixada de l'avinguda de Ca n'Amat al polígon industrial Barcelonès del nostre municipi, direcció Barcelona, entre els carrers de Darwing i de Can Noguera. (Podeu visualitzar el tram afectat en color vermell al plànol adjunt que trobareu a continuació).

 

Tall avinguda de Ca n'Amat dissabte 3 d'abril de 2021.jpg

 

L’alternativa de pas (marcada amb fletxes de color blau) es realitzarà pels carrers Darwin, Leonardo da Vinci, Marie Curie, Barcelona i Can Noguera. Al tram de pujada es mantindrà la circulació habitual (Indicat al plànol en color verd).

 

Amb aquestes actuacions millorarem la seguretat dels vianants i vehicles que circulen pels nostres polígons industrials.

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera demanem a les veïnes i veïns afectats disculpin les molèsties que aquests treballs els puguin ocasionar.

 

A Abrera, millorem i cuidem el nostre espai públic!

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies