Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 30/11/2023 | 13:17 h
 • AbreraActiva, reconnectem el teixit socioeconòmic d'Abrera
 • AbreraActiva, reconnectem el teixit socioeconòmic d'Abrera
 • AbreraActiva, nova oficina per impulsar l'economia d'Abrera

Des de l'Ajuntament fem difusió dels ajuts extraordinaris al sector esportiu afectat per la pandèmia de la Covid-19

18/3/2021

A l'Oficina de Reactivació Socioeconòmica - AbreraActiva us informem i assessorem sobre les subvencions de les diferents administracions adreçades a la ciutadania i teixit empresarial, i us oferim assistència per tramitar les diferens línies d'ajuts. Des de l'Ajuntament d'Abrera fem difusió dels ajuts extraordinaris i d'emergència per fer front a les afectacions econòmiques i socials que pateix el sector de l'activitat física i l'esport, com a conseqüència de la crisi sanitària, econòmica i social de la COVID-19 durant l'any 2021.

El Consell Català de l’Esport ha obert el termini per optar a la convocatòria d’ajuts extraordinaris i d’emergència per valor de 8,6 milions d’euros destinats a entitats organitzadores de competicions esportives oficials d’àmbit català, a nivell federat (excloses les professionals) i escolar. Els ajuts volen pal·liar els efectes de l’ajornament o la suspensió d’aquestes proves durant el 2021, motivada per les mesures restrictives adoptades per fer front a la tercera onada de la pandèmia de la Covid-19. 

 

Poden optar a aquests ajuts les federacions esportives catalanes i les unions esportives de clubs, registrades en el Registre d’Entitats Esportives de la Generalitat de Catalunya, i els consells esportius, registrats en el Registre d’Entitats Esportives de la Generalitat de Catalunya. L’ajut consisteix en una aportació única per sol·licitant, en funció del nombre de llicències esportives informades en el Pla d’Actuació presentat al Consell Català de l’Esport l’any 2020.

 

El termini de sol·licituds s'ha obert aquest dimecres, 18 de març, i finalitzarà a les 23.59 h del dimecres 24 de març. Les sol·licituds i les declaracions descrites a les bases s'han de presentar telemàticament a través del formulari normalitzat al web de Tràmits Gencat, fent clic aquí.

 

L'Oficina de Reactivació Socioeconòmica - AbreraActiva, a la vostra disposició!

Des de la seva obertura el dilluns 28 de setembre, a l’Oficina de Reactivació Socioconòmica - AbreraActiva (avda. Lluís Companys, núm. 8 Baixos) hem atès gairebé 800 consultes de prop de 200 persones. Amb aquest servei, oferim atenció centralitzada a les persones, autònoms i petites empreses afectades per les conseqüències de l'emergència sanitària de la Covid-19.

 

En total hem detectat gairebé una vuitantena d'ajuts en relació a la crisi de la Covid-19 adreçats a diferents sectors. I al web d'ajuts de l'Abrera Activa hem registrat més de 2.500 visites. Hi podeu accedir fent clic aquí.

 

Què oferim?

 • Detecció d’ajuts estatals, autonòmics i d’altres ens públics adreçats a la ciutadania i teixit empresarial.
 • Assessorament directe als col·lectius més vulnerables per poder acollir-se als ajuts aprovats.
 • Assistència per tramitar les diferents línies d’ajuts.
 • Implantació de línies d’ajudes locals.
 • Reforçar, conjuntament amb el Servei de Promoció Econòmica, les polítiques actives d’ocupació en col·laboració   directa amb el sector privat mitjançant fórmules que impulsin la creació de llocs de treball a les empreses.
 • Implantar polítiques d’impuls comercial

Ens trobareu a la nova Oficina de Reactivació Socioeconòmica – Abrera Activa (avda. Lluís Companys, núm. 8 Baixos) de dilluns a divendres en horari de 9:00 h a 14:00 h i els dimarts de 16:30 a 19:00 h, als telèfons T. 93 770 03 25 i T.673015099 i al mail abreraactiva@abrera.cat.

 

També podeu fer les vostres consultes sobre l'AbreraActiva de forma telemàtica fent clic aquí.

 

 Abrera amb les persones i el texit comercial i empresarial! Entre totes i tots activem Abrera!

 

 AbreraActiva. Nova oficina per reactivar l'economia d'Abrera

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies