Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 23/06/2024 | 13:20 h

Instal·lat a Abrera el mòdul de suport al Centre d’Atenció Primària (CAP) per a l’activitat relacionada amb la Covid-19, en un espai cedit per l'Ajuntament

Està situat al costat del CAP i permetrà traslladar-hi la realització de proves PCR i l’atenció als pacients amb sospita de Coronavirus

16/3/2021

El Centre d’Atenció Primària (CAP) del nostre municipi, ubicat al carrer Manresa 9 -15 baixos, compta amb un nou mòdul de suport en el qual es durà a terme tota l'activitat sanitària relacionada amb la Covid-19. Des de l'Ajuntament d'Abrera hem cedit l'espai, situat en la zona de pàrquing que hi ha entre l'edifici del Mercat Municipal i l'ambulatori, per a la instal·lació d'aquest mòdul, que entrarà en funcionament properament quan quedi enllestit l'interior de les instal·lacions.

Aquest mòdul sanitari és un dels 18 que el Departament de Salut de la Generalitat està instal·lant a la regió sanitària Metropolitana Sud, de la qual formem part. L'objectiu és separar l’activitat Covid-19 de la resta, garantint els dobles circuits i assegurant una major seguretat dels professionals i la ciutadania dins els centres, creant una zona segura.

 

El mòdul del CAP d'Abrera és un model de 45 metres quadrats. Comptarà amb una consulta respiratòria, dos punts per a la realització de proves PCR i un espai d’atenció al pacient. El desplegament dels mòduls sanitaris s’emmarca en el Pla d’Enfortiment i Transformació de l’Atenció Primària, amb la voluntat d’oferir més espai i confort a la ciutadana i crear circuits diferenciats entre Covid-.19 i la resta de l'atenció sanitària.

 

El CAP d'Abrera atén de dilluns a divendres de 8 h a 20 h. Truqueu a la centraleta unificada dels CAP's al T. 93 326 89 01, a banda del telèfon d'atenció del centre al T. 93 770 25 61. 

  • Els dissabtes, diumenges i festius cal adreçar-se al CAP d’Esparreguera (de 8 h a 20 h). Fóra d'aquest horari: truqueu al 061 CatSalut Respon o adreceu-vos al CUAP la Solana de Sant Andreu de la Barca o a l'Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (de 20 h a 8 h).
  • Es recomana a la ciutadania que contacti de manera telemàtica amb els aplicatius La Meva Salut (LMS) i l’eConsulta. Si encara no hi teniu accés, demaneu-lo al telèfon gratuït 900 05 37 23 (de dilluns a divendres, de 8 a 20 h).

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies