Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 24/06/2024 | 11:20 h
  • Esports - CAM
  • Sala FITNESS del Centre Aquàtic Municipal (CAM)
  • Sala FITNESS del Centre Aquàtic Municipal (CAM)

Ampliem la graella d'activitats del Centre Aquàtic Municipal d'Abrera (CAM) amb més classes d'AiguaGim i AeroBox

A banda de les classes presencials de Manteniment Físic, Esports de Sala, Gimnàstica per a Gent Gran,Taewkondo i Aigua Saluts, ara ampliem les classes d'AiguaGim i d'AeroBox.

22/2/2021

Amb la darrera pròrroga de les mesures establertes pel Procicat per frenar els contagis per la Covid-19, des del CAM es mantenen les activitats i restriccions d'aforament, a banda de l'obligat acompliment de les mesures higiènic-sanitàries establertes de moment, fins les 24 hores del diumenge 28 de febrer de 2021.

A partir d'avui dilluns 22 de febrer hi ha una ampliació en la graella d’activitats del CAM, fins que els cursets de natació infantil no es posin en funcionament. Així s’amplien les sessions d’AiguaGim. Concretament podrem trobar noves classes els dilluns a les 19.30 hores i els dijous a les 18.00 hores.

 

D’altra banda, també trobareu que s'ha implementat una sessió d’AeroBox els divendres a les 10.20 hores.

 

Des del dilluns 8 de febrer passat, les modificacions de les mesures per la prevenció i contenció de la Covid-19 han permès reobrir tots els espais i serveis del Centre Aquàtic Municipal (CAM), amb les màximes garanties de seguretat higiènic-sanitàries per la prevenció de la Covid-19.

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera es manté l’horari de tancament del CAM de dilluns a divendres fins a les 21.00 hores tal com es va implementar el passat 26 d’octubre de 2020. Alguns aforaments s’han modificat amb motiu de les pautes marcades pel Procicat. Aquests s’aniran adaptant i augmentant quan ens ho permeti el pas d’un tram a un altre.

 

Els aforaments són d'un 30% i és obligatori l’ús mascareta en tot el recinte, excepte quan s’accedeixi als vasos de les piscines. També és obligatori l’ús de mascareta durant la realització de les activitats en sales, les quals, en alguns casos, han estat modificades i, en d’altres, han adaptat la seva intensitat. Podeu consultar el document amb les actuacions que s’han realitzat sobre les activitats actuals de la graella d’activitats del CAM clicant aquí o al final d'aquesta pàgina. 

 

Es troben en funcionament les classes presencials de Manteniment Físic, Esports de Sala, Gimnàstica Gent Gran,Taewkondo i Aigua Saluts, Ball en Línia, Educacions Físiques i Preesportiva amb les màximes garanties de seguretat higiènico-sanitàries respecte a la COVID-19. S'ha ampliat l'activitat d’Spinning fins al 31 de juliol de 2021, amb noves sessions els dimarts a les 13.30 hores i els divendres a les 17.00 hores.

 

I l’activitat d’Aeròbic, que es realitza els dimarts i dijous de 9.10 a 10 hores a la Sala Polivalent del CAM, es durà a terme, puntualment, i sempre i quan les condicions climatològiques ho permetin, a la Pista 2 dels Frontons Municipals.

 

En el cas dels vestidors, s’ha de tenir en compte que són d’ús exclusiu per a persones que utilitzin les piscines. Per aquesta raó, les persones que fan ús de la resta d’espais del CAM (Sala Fitnes, Sala Polivalent o Sala de Spinning) hauran de venir canviades de casa i, en cas de necessitat, disposaran de taquilles al passadís d’accés als vestidors.

Us recordem que, com fins ara, tots els accessos a la instal·lació i els seus serveis es realitzaran a través de cita prèvia i de la plataforma virtual de reserves, que queda habilitada a partir de les 06.00 hores del dia en curs.

  • Podeu fer les vostres reserves telemàticament fent clic aquí Opció recomanada! 
  • També podeu fer les vostres reserves trucant al T. 93 770 51 00. 

Es recomana utilitzar la via telemàtica per no col·lapsar el servei telefònic, podeu tenir l’autonomia per realitzar reserves i, a més, tenir una visió general de les ocupacions de les activitats i espais del CAM.

 

Per realitzar qualsevol tràmit, ho podeu fer presencialment al CAM (passeig Estació, 24, Bis) o enviant correu electrònic a cam@abrera.cat contemplant nom, cognoms, DNI i la gestió que sol·liciteu. Per a qualsevol dubte o consulta també podeu contactar per telèfon trucant al 93.770.51.00 en horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 07.00 a 21.00 hores, dissabtes de 09.00 a 20.00 hores i diumenges de 10.00 a 14.00 hores).

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies