Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 25/02/2024 | 05:15 h
 • Cat Donald can vilalba
 • Cat Donald Casamada
 • Cat Hotel Carrer Goya

Els Amics Acollidors dels Animals d’Abrera continuen demostrant la seva solidaritat amb dues iniciatives

3/2/2021

L’entitat Amics Acollidors dels Animals d'Abrera està col·laborant actualment en dues iniciatives solidàries: d’una banda un sorteig per a la recollida de fons que es destinaran íntegrament a l'esterilització dels membres de la colònia de gats que actualment hi viuen entre el Montserrat Centre Abrera i l’empresa Bricocentro i de l’altre, un segon sorteig per cobrir les despeses veterinàries d'un tractament oncològic d'un gat particular.

L’associació Amics Acollidors dels Animals d'Abrera continua amb les seves accions solidàries que tenen com a destinataris els animals (ferals i particulars) del nostre municipi. Actualment tenen en marxa un sorteig per a la recollida de fons que es destinaran íntegrament a l'esterilització dels membres de la colònia de gats que actualment hi viuen entre el Montserrat Centre Abrera i l'empresa Bricocentro.

 

Des de l'últim trimestre de l'any 2020 s'hi ha instal·lat un punt d'alimentació, en coordinació amb l'Ajuntament d'Abrera i la Regidoria de Medi Ambient, amb l'objectiu de focalitzar i determinar el nombre de gats que hi ha. Per dur a terme el sorteig, Amics Acollidors dels Animals ha comptat amb la col·laboració de l'abrerenca Laura López, consellera d'imatge i estètica de la marca Oriflame, que ha donat un lot de més de 20 productes d'higiene i estètica per a tota la família, que es troba exposat a la Perruqueria Canina d'Abrera, "Dog&Family".

 

El sorteig continua actiu, el donatiu són 3 € i una vegada s’assignin tots els números, el guanyador o guanyadora serà qui tingui les dues últimes xifres del sorteig de l'ONCE del dia que es determini.

 

D'altra banda, l'entitat abrerenca col·labora també en un sorteig per cobrir les despeses veterinàries d'un tractament oncològic d'un gat particular d'Abrera, en el que hi col·laboren també, de forma desinteressada, diversos establiments i artesans del municipi. Segons han informat des dels Amics Acollidors dels Animals, aquest sorteig es troba pràcticament tancatavui mateix el gat començarà el tractament que li ha de permetre viure amb qualitat.

 

Per a més informació sobre ambdues iniciatives i sobre la nostra entitat Amics Acollidors dels Animals d'Abrera, podeu consultar la seva pàgina de Facebook (fent clic aquí).

 

Cathotels i Catdonals, un sostre i aliment pels gats ferals

L'any 2018, l'entitat Amics Acollidors dels Animals d’Abrera, es va posar en contacte amb l’Associació LlobreGats per presentar un projecte pioner: la implantació d’un programa de visualització de les colònies amb materials de rebuig provinents de la deixalleria, que són recuperats i reciclats.

 

LlobreGats va ser l'encarregada d'executar la remodelació de sis contenidors d’escombraries que ja no es podien utilitzar per al seu fi principal, per tal de reciclar-los i transformar-los en  “Catdonals”, que són contenidors petits d’orgànica que al seu interior els gats disposen d’aigua i pinso protegits, i “Cathotels”, contenidors grans que a més disposen d’unes caixes de porexpan on els gats poden protegir-se de les inclemències meteorològiques.

Aquests contenidors es van disposar a diferents punts del nostre municipi i actualment continuen en ús, donant sostre, aliment i beguda als animals ferals, per tal de tenir cura de totes les colònies ferals d'Abrera.

Abrera té cura dels animals!

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies