Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DISSABTE, 04/02/2023 | 07:46 h
 • Jornades de Mediació
 • Commemorem la Setmana Virtual de la Mediació al nostre municipi amb diferents activitats on-line

Finalitzem la Setmana Virtual de la Mediació amb el darrer dels vídeos elaborats amb motiu de la commemoració, avui dijous 21 de gener, del Dia Europeu de la Mediació

21/1/2021

Coincidint amb la commemoració avui dijous 21 de gener del Dia Europeu de la Mediació, des del Servei de Mediació Ciutadana de l’Ajuntament d’Abrera hem organitzat la Setmana Virtual de la Mediació, que va començar dilluns 18 de gener i que finaliza avui. Al Canal de Youtube oficial de l'Ajuntament d'Abrera, i als perfils dInstagram @activat_abrera i @abrerainfo podeu visualitzar tots els vídeos que he preparat!

A Abrera les persones són primer! Enguany la situació sanitària actual causada per la pandèmia de la Covid-19, no ens permet dur a terme les activitats habituals que acostumem a organitzar durant la Setmana de la Mediació d'Abrera, però aquesta situació no ens ha atura! Així hem programat diferents vídeos perquè les veïnes i veïns del nostre municipi que vulguin puguin conèixer la mediació i el servei a Abrera.  Uns vídeos que podeu visualitzar al nostre Canal de Youtube oficial de l'Ajuntament d'Abrera, als perfils dInstagram @activat_abrera i @abrerainfo, i a la part inferior d'aquesta pàgina, i que us detallem a continuació:

 

 • Dilluns 18 de gener vam publicar el vídeo "El pont de les paraules" amb la lectura de poemes a càrrec de l'entitat Abrecedaris. I dilluns també vam dedicar "L'Entrevista del Dia" de Ràdio Abrera a la Setmana Virtual de la Mediació i al Servei de Mediació Ciutadana de l'Ajuntament d'Abrera. Podeu recuperar l'entrevista amb la mediadora municipal a la programació "A la carta" de la nostra emissora municipal fent clic aquí i a l'enllaç que trobareu ala part inferior d'aquesta pàgina.
 • Dimarts 19 de gener vam publicar el video "Bon veïnatge i mediació", sobre la mediació entre veïns i veïnes i la comunitat.
 • Dimecres 20 de gener vam presentar el vídeo "Bon tracte familiar i mediació", dedicat en aquest cas a la mediació en l'àmbit de la família
 • I avui dijous 21 de gener hem publicat el vídeo final "Mediació veïnal i familiar" sobre el bon veïnatge i la mediació, i el bon tracte familiar, coincidint amb la commemoració del Dia Europeu de la Mediació.

 

Des de l'Ajuntament  agraïm la col·laboració de l'Associació Abrecedaris, escriptors i escriptores d'Abrera, i de les veïnes i veïns d'Abrera en la realització d'aquests vídeos quem hem elaborat per donar a conèixer el Servei de Mediació. Moltes gràcies a totes i tots! 

 

La regidora de Mediació a l'Ajuntament d'Abrera, Giulia Mirto, explica que l'objectiu d'organitzar aquesta Setmana Virtual de la Mediació "i atenent que el dia 21 de gener és el Dia Europeu de la Mediació, un any més "posem en valor el servei que portem prestant des de fa uns anys des del Servei de Mediació amb l’objectiu que aquelles situacions que trobem en el dia a dia en el nostre entorn, sigui familiar, veïnal, al carrer... i que ens puguin causar un neguit, estiguin acompanyades professionalment per tal de trobar-hi la millor solució per a tothom. Seguirem apostant per aquest servei de mediació, pel bon veïnatge i bones relacions familiars".

 

Un servei a l'abast de tothom!

El Servei de Mediació i Convivència Ciutadana és un servei gratuït adreçat a tota la ciutadania abrerenca que oferim des de l’Ajuntament d’Abrera amb l’objectiu d’ajudar-vos a resoldre els conflictes que us puguin sorgir amb el veïnat, amb la família, les amistats... el nostre entorn; d’una forma pacífica i dialogada.

 

Què és la mediació?

La mediació és un mètode pacífic de gestió i resolució de conflictes en què una tercera persona, neutral, imparcial i professional (el mediador o mediadora), crea un espai de diàleg i que és totalment confidencial. En aquest espai us ajudem i acompanyem perquè vosaltres mateixos pugueu trobar solucions satisfactòries al conflicte. 

La mediació és voluntària i confidencial.

 

Què és el Servei de Mediació Ciutadana?
És un servei públic i gratuït, adreçat a la ciutadania d’Abrera, on s'ajuda a prevenir, gestionar i resoldre els diferents conflictes de convivència, que sorgeixen en les relacions entre les persones, de manera pacífica, imparcial i confidencial.  

 

Per a qualsevol consulta o per demanar cita prèvia les persones interessades poden adreçar-se:

Per telèfon: 93 770 29 11

Via correu electrònic: mediacio@abrera.cat 


Lloc i horari del servei:

Dimecres de 9 a 14 h i de 16.30 a 19 h

Edifici de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Abrera (c. Major, 3).

 

Des del Servei de Mediació i Convivència Ciutadana treballem també per la promoció del bon veïnatge al nostre municipi, en col·laboració amb els i les agents de dinamització i els i les agents de civisme per reforçar els vincles i el sentiment de pertinença; tot visibilitzant i posant en valor la diversitat.

 

A Abrera les persones són primer!

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies