Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 25/09/2023 | 20:05 h
  • càncer de mama
  • Tots tenim a algú per qui córrer! Participeu a la Cursa AECC Virtual 2020, que se celebrarà el cap de setmana del 12 al 13 de desembre

Tots tenim a algú per qui córrer! Participeu en la Cursa AECC Virtual 2020, que se celebrarà el cap de setmana del 12 al 13 de desembre

L’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) organitza la primera Cursa AECC Virtual 2020

7/12/2020

Enguany, més que mai, la lluita contra el càncer no s’atura, i per això des de l’Ajuntament d’Abrera ens fem ressò del proper esdeveniment organitzat per l’AECC, amb l’objectiu de córrer en contra d’aquesta malaltia, que constitueix una de les principals causes de morbi-mortalitat del món, amb prop de 18,1 milions de casos arreu del món, segons les darreres dades de la Societat Espanyola d’Oncologia Mèdica. Aquest any, causa de la crisi sanitària originada per la Covid-19, la que serà la quarta Cursa Contra el Càncer se celebrarà de forma virtual. Tots tenim algú per qui corre! Dissabte 12 i diumenge 13 apunta’t a la Cursa AECC Virtual 2020!

Pots formalitzar la teva inscripció enviant un mail a informacion@aecc.es o trucant al T. 900 100 03. La principal novetat és que, enguany la cursa partirà de 16 seus diferents repartides per tot Catalunya. La més propera al nostre municipi és la que surt de Manresa. Podeu consultar l’itinerari així com més informació al web Cursa Barcelona en Marxa contra el Càncer fent clic aquí. D’altra banda i, com cada any, el recorregut de la cursa serà de 10 km.

 

Amb aquesta fita, l’associació, que compta amb el suport de l’AECC Junta Local d’Abrera, reitera el seu compromís per fomentar hàbits de vida saludable, posant en marxa aquesta carrera solidària i popular. Recordem que l’AECC és una associació que integra pacients, familiars, persones voluntàries i professionals que treballen units per prevenir, sensibilitzar, acompanyar a les persones, i finançar projectes d’investigació oncològica que permeten diagnosticar i tractar el càncer.

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  •  Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies