Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 26/03/2023 | 09:18 h
  • Pavelló Esportiu Municipal
  • El diumenge 24 de novembre passat va tenir lloc el 1r Memorial José Molero de Taekwondo

Abrera amb l'esport! La setmana vinent iniciarem les activitats infantils al Pavelló Esportiu Municipal

El proper dilluns 7 de desembre de 2020 començarem les classes de Taekwondo, Preesportiva i Educacions Fisiques

2/12/2020

Des de la Regidoria d'Esports anunciem que el dilluns 7 de desembre iniciarem al Pavelló Esportiu Municipal (ps. de l'Església, 22) les activitats infantils de Taekwondo, Preesportiva i Educacions Fisiques, després de l'ajornament de l'inici de les classes, previst per l'1 de novembre, a causa de les mesures decretades per fer front la pandèmia de la Covid-19.

Les activitats es desenvoluparan amb totes les mesures de prevenció i les persones usuàries del Pavelló Esportiu Municipal hauran de seguir la normativa establerta per la prevenció i contenció de la Covid-19. El primer dia de l'activitat, els/les infants hauran de lliurar al monitor/a la declaració responsable de les famílies amb menors de 18 anys.

  • Podeu consultar tota la normativa i funcionament de les activitats de Taekwondo, Educació Física infantil, Preesportiva fent clic aquí.

 

Les activitats es realitzaran des del  dilluns 7 al dimecres 30 de desembre, tenint en compte que els següents dies no es realitzaran el dimarts 8, dijous 24, divendres 25 i dissabte 26 de desembre de 2020. Així mateix, al gener, totes aquestes activitats es realitzaran des del primer dia excepte el divendres 1, el dimarts 5 i el dimecres 6 de gener de 2021.

Per més informació podeu trucar amb el Servei d'Esports de l'Ajuntament d'Abrera trucant al T. 93 770 51 00. També podeu enviar un mail a l'adreça cam@abrera.cat.

 

Treballem en la represa dels cursets de natació

Des del Servei d'Esports de l'Ajuntament d'Abrera estem treballant per poder iniciar els nous cursets de natació amb totes les mesures de seguretat per la prevenció de la Covid-19. A més, hem adaptat l'horari del servei. Més informació fent clic aquí

 

 

A Abrera fomentem la pràctica esportiva! Fem esport, fem salut! 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies