Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 30/11/2023 | 02:35 h
 • Assistim a la primera Assemblea Ordinària de l’Associació del Parc Rural del Montserrat
 • Assistim a la primera Assemblea Ordinària de l’Associació del Parc Rural del Montserrat
 • Assistim a la primera Assemblea Ordinària de l’Associació del Parc Rural del Montserrat

Assistim a la primera Assemblea Ordinària de l’Associació del Parc Rural del Montserrat

21/9/2020

El nostre Alcalde, Jesús Naharro, i el regidor de Medi Ambient, Xavier Serret, van participar en la primera Assemblea Ordinària de l’Associació del Parc Rural del Montserrat, que va tenir lloc a Olesa de Montserrat, el dimarts 15 de setembre passat. Abrera és un dels municipis fundadors de l'Associació del Parc Rural del Montserrat i Jesús Naharro és actualment el secretari de l’associació.

A la reunió del divendres 15 de setembre, a més de l'alcalde i regidor de l'Ajuntament d'Abrera, també van assistir-hi representants municipals, alcaldes i  regidors, dels ajuntaments d’Olesa, Collbató, el Bruc, Castellolí, Marganell, Vacarisses, Rellinars, Sant Vicenç del Castellet, Ullastrell i Piera. Es va comptar amb la presència també del diputat delegat de Mobilitat, Espais Naturals i Prevenció d’Incendis Forestals de la Diputació de Barcelona, Josep Tarín, del cap de l’Oficina Tècnica de Prevenció Municipal d’Incendis Forestals de la Diputació de Barcelona, Jaume Minguell, de la Cap de la Unitat de Suport als Espais Agraris de la Diputació de Barcelona, Sònia Callau, i de la tècnica del Parc Rural del Montserrat, Marta Martínez.

 

A la reunió es van tractar diversos temes, com la presentació de les actuacions desenvolupades l’any 2020 en el marc del conveni de col·laboració entre la Diputació de Barcelona i els municipis impulsors del Parc Rural, així com de les accions que s’estan duent a terme en aquests moments, com la millora camins i senyalització del Parc, proper llançament del web del Parc, estudi de la futura marca del Parc per sectors...).

 

També es va donar compte de les subvencions sol·licitades a la Diputació de Barcelona per a l'arranjament camins ús agrari (40.000€) i la senyalització de punts d'interès agrari (30.000€), de l'aprovació de la llista actualitzada dels representants dels Ajuntaments a l’Associació del Parc Rural i l'aprovació de la Junta Directiva: president Miquel Solà, alcalde de Collbató; secretari: Jesús Naharro, secretari de l'entitat i com a tresorera, Bàrbara Ortuño, alcaldessa del Bruc). També es va aprovar la quota ordinària de l'associació.

 

La benvinguda a l’acte va ser a càrrec de l’alcalde d’Olesa, Miquel Riera, i el comiat el va realitzar l’alcalde de Collbató i president de l’associació, Miquel Solà.

  


Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 

 


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies