Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 28/09/2022 | 20:33 h
 • Oficines de Promoció Econòmica, Mercat Municipal d'Abrera.
 • Cartell cita prèvia Promoció Econòmica
 • Mesures Promoció Econòmica 01

  + 2

 • Mesures Promoció Econòmica 02
 • Mesures Promoció Econòmica 03

Des de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Abrera posem al vostre abast diferents ofertes de feina al nostre municipi

9/9/2020

Estàs buscant feina? Vols treballar a Abrera? Us detallem les ofertes de feina que es troben actives actualment a Abrera i us recordem que amb l'objectiu de millorar l'atenció personalitzada, s'ha habilitat l'atenció presencial amb cita prèvia per a aquelles persones que necessitin assessorament, informació o realitzar qualsevol tràmit.

Des del nostre departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Abrera informen de diverses ofertes de feina a Abrera:

 • Atenció al domicili persona depenent: amb data d'incorporació el proper dilluns 5 d'octubre de 2020. Tasques específiques: atendre a una dona gran per fer-li companyia, neteja de la llar, anar a comprar, passejar, etcètera. Es valorarà carnet de conduir i que ja tingui contracte de la llar per ampliar hores. Horari: dilluns i dijous 
 • Auxiliar de geriatria: amb data d'incorporació el dissabte 10 d'octubre de 2020. Tasques específiques: Atenció als residents del centre geriàtric. Capacitats requerides: imprescindible formació reglada o curs de certificat de professionalitat. Contracte de 40 hores setmanals.
 • Mosso de magatzem amb carnet carretoner: amb data d'incorporació el proper dijous 1 d'octubre. Tasques específiques: mosso de magatzem amb carnet de carretoner. Control de les entrades i sortides de la mercaderia. Capacitats requerides: Mínim 5 anys d'experiència i carnet de carretoner.
 • Educador/a social per Centre de la Gent Gran: amb data d'incorporació el proper dissabte 10 d'octubre. Tasques específiques: programar i realitzar activitats lúdiques en centre de gent gran. Capacitats requerides: Llicenciatura/enginyeria/Grau. Ciències socials i jurídiques - Educació Social. Horari de mitja jornada.
 • Cambrer/a amb suport a cuina: amb data d'incorporació el proper divendres 16 d'octubre. Tasques específiques: servei al client en taula i barra, nocions de planxa, i elaboració d’entrepans. Capacitats requerides: disponibilitat per torns rotatius, mati, imprescindible vehicle propi. Es necessiten dues persones; una per Abrera i l'altre per Sant Sadurní d'Anoia.
 • Peó de producció: amb data d'incorporació pel proper divendres 2 d'octubre. Tasques específiques: preparació de la matèria primera de la màquina, treure bobines, ficar-les en bosses, etiquetar productes . Mantenir la  zona de treball neta i sense obstacles. Capacitats requerides: ESO i capacitat resolutiva i facilitat per integrar-se a un grup de treball.
 • Netejador/a caps de setmana: amb data d'incorporació el dimecres 9 de setembre. Tasques específiques: neteja manual d’instal·lacions d'empresa. Treball caps de setmana i festius. Capacitats requerides: imprescindible vehicle propi. (la feina està ubicada al barri de Can Vilalba). Horari: dissabtes i festius de 6 a 9 i de 17.30 h a 20.30 h.

 

A causa de les mesures adoptades per la prevenció i contenció del coronavirus, des del Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Abrera es continua potenciant l'atenció telefònica i els tràmits virtuals per a les nostres veïnes i veïns. Per això recomanem que aquestes continuïn sent les vies prioritàries i preferents en la gestió de qualsevol tràmit.

 

Per sol·licitar cita prèvia a Promoció Econòmica heu de trucar-nos al T. 93 770 01 02 en el nostre horari habitual, de dilluns a divendres de 9 h a 14 h i dimecres de 16.30 h a 19 h. També podeu enviar-nos un correu electrònic a l'adreça: promocioeconomica@abrera.cat

 

Des de l'inici de la crisi sanitària originada pel coronavirus, des del  Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Abrera hem treballat per mantenir i adaptar els nostres serveis que oferim a la ciutadania, ja que aquests són cabdals pels interessos de les nostres veïnes i veïns

 

Ajudem a trobar feina

 • El Servei Local d’Ocupació continua actiu tramitant noves altes i ajudant als nostres usuaris a la recerca activa de feina, de manera no presencial fent servir els mitjans al nostre abast, amb l’objectiu de facilitar la inserció laboral en un moment tan delicat.

 

Oferim formació de forma telemàtica

 • Continuem oferint recursos formatius que hem adaptat per impartir-los de forma telemàtica, tant pel que fa a formació ocupacional com a formacions específiques. Recordem que tan sols queden tres places vacants al curs d'organització i gestió de magatzem que s'oferirà de forma telemàtica i començarà el proper dilluns 21 de setembre i finalitzarà dilluns 18 de gener, en horari de 9 a 14 h

 

Assessorem les empreses i emprenedors del nostre municipi

 • Ens mantenim al costat de les nostres empreses i emprenedors per facilitar tota la informació derivada de la situació actual, en constant evolució.

 

Gestionem el nostre comerç local

 • Continuem gestionant el comerç, el mercat i el mercat setmanal per tal que els nostres veïns i veïnes tinguin sempre a l’abast els productes de primera necessitat garantits. També continuem amb nous projectes perquè Abrera pugui créixer en el futur.

 

Atenem els consumidors i consumidores

 • Sabem que amb aquesta situació sorgeixen molts dubtes sobre cancel·lacions de comandes, viatges i reserves. Per això, l’Oficina d’Atenció al Consumidor d’Abrera (OMIC) continua treballant per vetllar pels interessos de tota la ciutadania d’Abrera en el seu horari habitual, els dimecres d' 11 h a 13 h i de 16:30 h a 18 h. 
 • La ciutadania d'Abrera pot realitzar les seves consultes a l'OMIC mitjançant el correu electrònic consum@abrera.cat. També poden rebre atenció telefònica sol·licitant, com sempre, cita prèvia al telèfon 93 770 01 02 o a través del correu electrònic promocioeconomica@abrera.cat. 

 

Assessorem en la tramitació d'ajuts

 • Per telèfon al T. 93 770 01 02 i al correu electrònic promocioeconomica@abrera.cat estem a la vostra disposició per ajudar-vos en dubtes que pugueu tenir sobre on dirigir-vos per tramitar els ajuts que ofereixen les diferents administracions i els documents per circular en l’estat d’alarma.
 • També podeu consultar tota la informació sobre els ajuts per minvar els efectes de la crisi sanitària del coronavirus fent clic aquí.

 

Informem de les ofertes de feina

 • Per a les persones que cerquen feina us recordem que podeu seguir consultant les ofertes al Xaloc (cliqueu aquí).
 • En aquests moments hi ha necessitat urgent de contractar persones per a cobrir ocupacions relacionades amb l’atenció a les persones.
 • Us podreu inscriure en borses de treball creades pel SOC per cobrir l’emergència COVID 19 fent clic aquí.  https://feinaactiva.gencat.cat/web/guest/home

 

Més informació

Per a més informació i per sol·licitar cita prèvia contacteu amb el nostre Departament de Promoció Econòmica, al T. 93 770 01 02 i al mail promocioeconomica@abrera.cat.

 

També trobareu tota la informació al nostre Facebook. Podeu accedir-hi fent clic aquí.

 

Des de l’Ajuntament d'Abrera volem agrair a tota la ciutadania la seva responsabilitat en el compliment de les mesures de contenció de la pandèmia del coronavirus. Continuem actuant amb responsabilitat i maduresa!

 

Cartell cita prèvia Promoció Econòmica

 

Mesures Promoció Econòmica 01.jpg

Mesures Promoció Econòmica 02.jpg

Mesures Promoció Econòmica 03.jpg

 

 

Consulteu tota la informació sobre la prevenció i contenció del coronavirus a Abrera fent clic aquí

 

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

 

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies