Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 26/03/2023 | 09:12 h
  • Encetem els preparatius de l'11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, amb totes les mesures de seguretat establertes per la Covid-19
  • Encetem els preparatius de l'11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya

Activitats de l'11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, amb totes les mesures de seguretat establertes per la Covid-19

10/9/2020

Des de l'Ajuntament d'Abrera estem preparant la commemoració de la Diada Nacional de Catalunya, aquest divendres 11 de setembre, complint amb totes les mesures de prevenció i contenció de la Covid-19.

Dins dels actes de la Diada Nacional de Catalunya, des de l'Ajuntament d'Abrera organitzem una ofrena floral institucional i en grups reduïts al monument de Rafael Casanova, a les 11.30 hores. Serà un acte privat dirigit a les diferents entitats i grups polítics que hi vulguin participar, els quals ja han estat informats. 

 

En aquest sentit, l’ofrena serà esglaonada garantint les mesures de distanciament social i evitant l’aglomeració de grups majors de 10 persones. Serà obligatori que les persones participants facin ús en tot moment de la mascareta.

 

Per inscriure-us o sol·licitar més informació, podeu contactar amb el Departament de Cultura, trucant al T. 93 770 29 11 (ext. 1146) o bé, enviant un correu electrònic a cultura@abrera.cat.

 

Concert d'havaneres, amb seguretat

D'altra banda, a partir de les 19 h, el grup Cavall Bernat (fundat l’any 1965), oferirà un concert d’havaneres que s’allargarà fins a les 21 h. Per assistir al concert calia inscriure's prèviament. L'aforament ja ha quedat complet. Moltes gràcies a totes i tots!

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera garantim el compliment de les mesures de seguretat de distanciament social. Recordeu que durant l’actuació serà obligatori l’ús de mascareta.

 

Què commemorem l’11 de setembre?
Catalunya celebra l’11 de setembre, la Diada Nacional del territori, en record a la fi de la Guerra de Successió el 1714. De fet, es commemora una derrota on es van perdre les llibertats seculars (o religioses).

 

La capitulació de la ciutat enfront de les tropes de Felip V va tenir greus efectes sobre Catalunya; com van ser la pèrdua de la sobirania nacional i les institucions del país, la implantació d’un nou règim polític i jurídic i la imposició d’una nova fiscalitat.

 

Us desitgem una molt bona Diada a totes i tots!

 

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies