Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 26/09/2022 | 12:37 h
 • Abrera Participa! Digues la teva
 • Reunió telemàtica del Grup Motor. Pressupostos Participatius 2019-2020
 • Díptic amb les propostes a votació dels Pressupostos Participatius 2019-2020

  + 4

 • Díptic amb les propostes a votació dels Pressupostos Participatius 2019-2020
 • Díptic amb les propostes a votació dels Pressupostos Participatius 2019-2020
 • Díptic amb les propostes a votació dels Pressupostos Participatius 2019-2020
 • Abrera Participa

Pressupostos Participatius 2019-2020: Necessites ajuda per votar? Vine al punt de votació assistida que trobaràs aquest dimarts al mercat setmanal

13/7/2020

Tens algun dubte sobre els Pressupostos Participatius 2019-2020? Necessites ajuda per votar? Demà dimarts, 14 de juliol de 2020, instal·larem un punt de votació assistida al mercat setmanal, de 10:00 h a 13:30h, a la zona esportiva (al costat de la parada núm.73). Recordem que podeu votar telemàticament en aquesta pàgina web les propostes presentades per la ciutadania fins al diumenge 26 de juliol, ambdós inclosos. A causa de les mesures preses per la prevenció i contenció del coronavirus, el període de votacions de les propostes, previst inicialment per al mes de març, va quedar ajornat amb l'inici de l'Estat d'Alarma.

El període de votacions és de tres setmanes, des del dilluns 6 de juliol al diumenge 26 de juliol. Enguany, el procés participatiu es realitza amb caràcter bianual i inclou els exercicis 2019 i 2020. El veïnat decidirà la destinació de 300.000 € del pressupost municipal.

 

Els veïns i les veïnes d'Abrera han presentat un total de 41 propostes durant el període de presentació d'aquestes. Han estat validades pel Grup Motor 21 propostes i 20 han estat excloses. Un cop agrupades les peticions que proposaven actuacions similars, són 18 les propostes que es podran votar a través de l'aplicatiu que habilitarem en aquest web.

 • Consulteu les 18 propostes i voteu fent clic aquí i a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

Com puc votar?

 • Visita la pàgina de propostes per votar habilitada en aquest web. Veuràs tota la informació sobre les 18 propostes que han passat a la fase final de votació.
 • Consulta les 18 propostes de forma més detallada clicant al “+info”. Decideix fins a tres propostes per votar.
 • Clica a “vota”. S’obrirà una pantalla de registre i caldrà introduir el DNI i la data de naixement. Accepta la política de protecció de dades i clic a “valida”. Selecciona fins a 3 propostes i clica “vota” a la part superior de la pàgina.

  ATENCIÓ! Només pots accedir a la votació una vegada. Vota una, dues o tres propostes.

  

Sisena reunió del Grup Motor

El dimarts 16 de juny, el Grup Motor dels Pressupostos Participatius va aprovar la modificació del calendari per reprendre el procés i poder iniciar la fase de votacions. El Grup Motor anima a tota la ciutadania a participar en les votacions. Enguany, com a novetat, les veïnes i veïns d'Abrera a partir de 16 anys podran votar fins a 3 propostes entre les 18 que han passat al període de votacions, ja que reunien tots els requisits establerts a les bases del procés. .

 

Des de l'àmbit de Participació Ciutadana del nostre Ajuntament donarem suport telefònic i per correu electrònic a totes les persones que tinguin qualsevol dubte o necessitin assessorament.


Entre totes i tots fem Abrera!


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies