Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMARTS, 09/08/2022 | 08:29 h
  • Atenció, jove emprenedor/a! Fem diusió de la nova convocatòria d'ajuts del programa de Garantia Juvenil
  • Atenció, jove emprenedor/a! Fem diusió de la nova convocatòria d'ajuts del programa de Garantia Juvenil

Atenció, jove emprenedor/a! Fem difusió de la nova convocatòria d'ajuts del programa de Garantia Juvenil

15/6/2020

Des de Promoció Econòmica informem els i les joves emprenedors i emprenedores de l'obertura d'una convocatòria per a la concessió de subvencions per afavorir l'autoocupació de joves inscrits al programa de Garantia Juvenil, mitjançant mesures de foment del treball autònom. Poden demanar la subvenció els i les joves que es van donar d'alta a partir del mes de setembre de 2019.

La quantia màxima d'aquesta subvenció és de fins a 10.000 euros per la permanència durant 12 mesos ininterromputs d'alta al règim especial de la Seguretat Social dels treballadors autònoms (RETA), règim especial que correspongui o mutualitat del col·legi professional corresponent.

Poden sol·licitar aquests ajuts els i les joves (cal tenir més de 16 anys i menys de 30 anys en el moment de sol·licitar la inscripció en el Fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil) prèviament inscrits al programa de Garantia Juvenil, que es donin d'alta com a treballadors/res autònoms des de l'1 de setembre de 2019 fins a la data màxima de presentació de sol·licituds de subvenció.

El termini de presentació de sol·licituds és des de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya fins al dimarts 15 de setembre de 2020.

 

Consulteu les bases integres fent clic aquí.

 

Per a qualsevol dubte o consulta podeu trucar a Promoció Econòmica d’Abrera al T. 93770 01 02 de dilluns a divendres  de 9 h a 14 h o podeu enviar un email a promocioeconomica@abrera.cat.

 

 

Us informem de tota l'actualitat. Seguiu-nos!

 

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies