Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 26/09/2022 | 12:40 h
 • El pròxim dimarts 2 de juny obrirem les preinscripcions pel Casal d'Estiu 2020, adaptat a les mesures de contenció i prevenció del coronavirus
 • El pròxim dimarts 2 de juny obrirem les preinscripcions pel Casal d'Estiu 2020, adaptat a les mesures de contenció i prevenció del coronavirus

Preinscripcions pel Casal d'Estiu 2020, adaptat a les mesures de contenció i prevenció del coronavirus

7/6/2020

Famílies, aquest any ens trobem en un estat d'excepcionalitat a causa de les mesures preses per la prevenció i contenció del coronavirus. Així doncs, des de l'Ajuntament d'Abrera hem posat totes les energies per poder oferir un únic Casal d'Estiu prenent mesures higiènic-sanitàries excepcionals i amb places limitades amb control d'aforament tenint en compte la distància de seguretat necessària per a cada participant. El desenvolupament del Casal d'Estiu estarà condicionat en tot moment a les mesures dictaminades per les autoritats sanitàries i a l'evolució de la Covid-19, per tant, podria tenir modificacions.

El Casal d'Estiu es realitzarà del dimecres 1 de juliol al divendres 31 de juliol de 2020, ambdós dies inclosos, en horari de 09.00 h a 13.00 h.

 

El nostre Casal d'Estiu és una proposta per facilitar la conciliació familiar i laboral, oferint un espai esportiu, lúdic i educatiu per a infants de 4 a 12 anys.

Un cop finalitzat el període de preinscripció, si l'Ajuntament d'Abrera té més sol·licituds que places ofertes, es prioritzaran les famílies que tinguin dificultats en conciliar la vida familiar i laboral amb menors empadronats i/o escolaritzats al municipi d'Abrera.

 

Els més petits i petites podran gaudir d'activitats esportives, lúdiques i educatives i seran adaptades als diferents grups d’edats.

 

El servei d'acollides i menjador estarà condicionat pel nombre de preinscripcions realitzades.

 

Les famílies han pogut inscriure als infants des del dimarts 2 de juny a partir de les 9 hores fins al diumenge 7 de juny a les 20 hores (inscripcions tancades).


Per més informació i/o dubtes, truqueu  al T. 93 770 51 00 en horari de dilluns a divendres de 8.00 a 20.00 hores o a través del correu electrònic cam@abrera.cat.

 

Requisits d'inscripció:

Haver nascut entre els anys 2008 i 2016 (ambdós inclosos).

 

Preu:

87,49 € per infant i activitat.

 

Important

Cal que informeu si l'infant té cap Necessitat Educativa Especial que sigui susceptible de sol·licitar personal especialitzat i individualitzat. Es farà una valoració amb el centre educatiu on estigui escolaritzat per valorar la demanda d’assistència i/o de monitoratge especialitzat.

 

Documentació que cal adjuntar:

 • Fotografia de carnet.
 • Fotocòpia de la targeta sanitària.
 • Fotocòpia del carnet de vacunes.
 • Fotocòpia DNI mare/pare/tutor/a.

 

Consulteu totes les informacions i mesures preses per l'Ajuntament per la prevenció i contenció del coronavirus. Feu clic aquí.

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

 

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies