Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMARTS, 18/05/2021 | 17:47 h

NOTÍCIES

 • Oficines de Promoció Econòmica, Mercat Municipal d'Abrera.
 • Comerços oberts d'Abrera
 • Comerços oberts d'Abrera

  + 2

 • Comerços oberts d'Abrera
 • Ara més que mai, compra producte local! Parc Rural del Montserrat

ACTUALITZACIÓ. DIMARTS 28 D'ABRIL. Des de l'Ajuntament d'Abrera donem tot el suport al nostre comerç local. Consulteu el llistat d'establiments i comerços oberts i/o amb lliurament a domicili

28/4/2020

Són dies de molt esforç i estem al costat del comerç de proximitat. Des de l'Ajuntament d'Abrera estem al costat dels comerços i establiments que en aquests moments estan oberts i treballen de forma professional perquè als veïns i veïnes d'Abrera no els faltin els productes de primera necessitat. Per això, des del nostre Departament de Promoció Econòmica hem elaborat un llistat de comerços que actualment estan oferint els seus serveis, de forma presencial o amb lliurament a domicili.

També ens fem ressò de la campanya del Parc Rural del Montserrat, del qual formem part, per promoure la venda a domicili dels seus productes locals durant el confinament decretat per la prevenció i la contenció de la pandèmia del coronavirus o la COVID-19.


En el llistat de comerços d'Abrera, hi trobareu els diferents establiments amb els telèfons, adreces, correu electrònic i horaris d'obertura al públic. Si sou un comerç o empresa d'Abrera, esteu oferint algun servei, i no sortiu en aquest llistat, ens podeu enviar les vostres dades a l'adreça de correu electrònic promocioeconomica@abrera.cat.

 

Establiments comercials oberts

Degut a l'Estat d'Alarma per la Covid-19, en aquests moments a Abrera, com a la resta de l'Estat, només poden obrir les botigues d’alimentació, begudes, farmàcies, metges, òptiques i productes ortopèdics, productes higiènics, premsa i papereria, benzineres, estancs, establiments d'equips tecnològics i de telecomunicacions, d'aliments d’animals de companyia, tintoreries, bugaderies i tallers mecànics. Els restaurants només tenen permès l'entrega a domicili, i d'altres establiments d'alimentació poden vendre per emportar, en cap cas per consumir a l'establiment.

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera, juntament amb el teixit comercial del nostre municipi, treballem perquè aquests serveis es prestin seguint totes les recomanacions de seguretat per evitar la propagació del coronavirus:

 • Només hem de sortir per fer les compres indispensables, si és possible planegeu fer la compra només un cop a la setmana,  i evitant aglomeracions i de forma responsable, ja que l'abastiment dels productes essencials està garantit. L’estada dins l’establiment serà la mínima i imprescindible mantenint entre 1 i 2 metres de distància entre persones.
 • Els establiments han de regular l'accés per no superar un terç de l'aforament i que els clients puguin mantenir entre ells la distància de seguretat tant a l'interior com a les cues d'entrada i de pagament.
 • També han disposat de mitjans per evitar que els consumidors toquin en la mesura del possible els productes amb les mans, sobretot facilitar guants d’un sol ús en el cas de productes alimentaris, i si és possible, dispensadors de productes per netejar les mans.
 • Han d'incrementar les mesures d'higiene tant dels treballadors i treballadores com la neteja de superfícies, i prioritzar el cobrament amb targeta o telèfon mòbil, i en cas que sigui amb diners, sempre utilitzant guants.
 • I des de l'Ajuntament d'Abrera estem realitzant treballs de desinfecció especialment a les de major afluència per la ciutadania aquests dies, com les zones properes a establiments d'alimentació i productes de primera necessitat, correus, farmàcies, Centre d'Assistència Primària, oficines bancàries, el Mercat Municipal (interior i exterior), l'Ajuntament, edifici de Serveis Socials i la comissaria de la Policia Local.

 

Establiments comercials tancats

En compliment de les mesures de prevenció de propagació del coronavirus, la majoria dels comerços i establiments del nostre municipi es troben tancats en aquests moments, i des de l'Ajuntament també els hi donem suport. En aquesta línia, hem impulsat mesures encaminades a reduir els efectes sobre l'economia local, com ara l'ajornament de terminis de pagament dels principals impostos i taxes municipals. Podeu consultar aquestes mesures a la part inferior d'aquesta pàgina o fent clic aquí.

 

Properament els comerços d'Abrera tornaran a aixecar les seves persianes per oferir-nos de nou tots els seus productes i serveis, i ens estaran esperant. Serà llavors el moment de fer confiança als i les nostres comerciants.

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera treballem per fer costat al comerç local i pal·liar l'impacte que la crisi del coronavirus pot tenir en el nostre teixit comercial. Per això agraïm l'enorme esforç que empreses, comerços i emprenedors i emprenedores esteu realitzant.

 

Comerços oberts d'Abrera

Comerços oberts d'Abrera

Comerços oberts d'Abrera

 

Ara més que mai, compra producte local!

La crisi actual de la COVID-19 ha evidenciat que la producció agrària i el subministrament d'aliments són una necessitat essencial per a la nostra ciutadania. En aquest sentit, l'Associació Parc Rural del Montserrat vol donar a conèixer els petits productors i elaboradors del Parc Rural del Montserrat i tots els aliments que són produïts i/o elaborats en aquest territori i que se serveixen a domicili.

 • Coneix el mapa dels productors del Parc Rural del Montserrat amb venda a domicili fent clic aquí.

 

Consulteu totes les informacions referents a la crisi sanitària de la Covid-19 a Abrera fent clic aquí.

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies